Continua l'obsessió de Maradona amb Messi: «Mai serà un líder»

«L’estimo amb tot el meu cor. El volen fer líder, però ell no ho serà perquè viu en el seu món esportiu, futbolístic i amb la seva família», ha comentat el 'Pelusa'

Diego Armando Maradona té una nova obsessió: justificar que Leo Messi sempre estarà per sota del seu nivell. Per això, dia sí, dia també, el ‘barrilete cóscmico’ opta per disparar contra la seva figura explicant que no és un líder nat, i que mai tindrà la capacitat de dur a la selecció argentina al cim del futbol mundial.

L’últim menyspreu de l’actual entrenador del Dorados de Sinaloa, ingressat els darrers dies a causa de problemes estomacals, ha estat el següent: «L’estimo amb tot el meu cor. El volen fer líder, però ell no ho serà perquè viu en el seu món esportiu, futbolístic i amb la seva família». 

El ‘Pelusa’ i la seva obsessió amb Messi

I és que no és la primera vegada que l’ataca. Si bé és cert que ara ha carregat contra la seva figura per viure «en el seu món esportiu, futbolístic i amb la seva família», també ho és que Maradona té —darrerament— el ‘10’ del Barça entre cella i cella.

Maradona ha tornat a carregar amb duresa contra Leo Messi
Maradona, al centre de la polèmica per carregar contra la figura de Leo Messi | CatalunyaDiari.cat

 

Tot i que Messi respon cada setmana amb una nova exhibició, l’exfutbolista del Nàpols i del mateix F.C.Barcelona deixa anar diferents perles com «diria a Messi que es retirés de la selecció»,  «hem de deixar de divinitzar-lo» o «és inútil intentar fer cabdill un home que va vint vegades al lavabo abans de cada partit».

«Messi prefereix jugar a la ‘PlayStation’»

L’última de Maradona en contra de Messi, així mateix, és d’aquelles recordades. Amb un estat notablement deteriorat, Maradona va atendre els mitjans mexicans el passat mes d’octubre i, davant la perplexitat d’uns periodistes que li donaven corda, va deixar anar: «A Messi li demanes que ho deixi tot per l’equip, però prefereix jugar a la ‘PlayStation’. Jo vull anar a favor de Messi i reconec que és un grandíssim jugador, però no està capacitat per dir quins jugadors vol al seu equip».