Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Maradona en una entrevista a 'TyC Sports'

Maradona revela els seus secrets més íntims: «Vaig perdre la virginitat als 13 anys amb una dona gran»

L'argentí explica com va perdre la virginitat i quan va ser «abduït per un ovni»

Maradona en una entrevista a 'TyC Sports'
Maradona revela els seus secrets més íntims: «Vaig perdre la virginitat als 13 anys amb una dona gran» | Youtube

Tots sabem de sobres que Diego Armando Maradona no té filtre a l'hora de dir les coses, però les últimes declaracions que ha fet en una entrevista a 'TyC Sports' ho confirmen del tot, per si a algú encara li quedaven dubtes.

El mític 'Pelusa' ha explicat, entre altres coses, com va perdre la virginitat.  «Va ser als tretze anys amb una senyora gran en un soterrani. Jo estava a dalt i ella llegint un diari»  recordava entre riures. Poc després mencionava que «prefereix el sexe de bon matí» perquè si ho fas de nit i «et prens una copa et quedes mig adormit» assegurava. També que  la seva posició sexual preferida és «a quatre potes».

«M'han abduït els ovnis»

Aquesta no és l'única 'perla' que ha soltat durant l'entrevista. També ha desvelat, que en una ocasió, va haver de dir que l'havien abduït els extraterrestres per justificar la seva absència de casa durant diversos dies per anar a una festa: «Una vegada, amb unes copes de més, després de faltar a casa tres dies, vaig arribar al quart dia i vaig dir 'm'han abduït els ovnis'».

L'argentí també  ha volgut llençar un missatge a la gent jove sobre el consum de drogues: «Als nois els dic no a la droga, no. Vostès no tenen participació amb la societat, no tenen participació amb la família, això ho vaig aprendre de la meva mare, perquè jo no sóc maleducat, sóc mal après. I jo quan prenia cocaïna no tenia res, era un zombi. No la provin».

També et pot interessar...