El ren de Viladecans que ha estat hackejat aquest Nadal, desembre de 2019

Un ninot nadalenc de Catalunya, hackejat: «Visca Espanya, mort a ‘los rojos’»

Algun veí ha fet servir un altaveu intel·ligent amb veu d’Amazon

La figura gegant d’un ren s’ha fet viral per les frases que diu poc relacionades amb aquestes festes nadalenques. En concret, el ninot es troba a Viladecans (Baix Llobregat) i des del passat divendres no desitja unes bones festes, sinó que va demanant regals a les persones que passen pel costat, «Em regales un iPhone?» o «Vine, nena del paraigua», i crida missatges com: «Visca Espanya» i «Mort a ‘los rojos’».

Ràpidament els vídeos sobre aquest ren s’han fet virals  a Twitter gràcies a un veí de Gavà que ho ha estat gravant, però que assegura que no ha estat ell qui ha hackejat la figura després que molts usuaris preguntin si no la Policia no li ha posat una multa. Tanmateix, ha explicat que fa dies que està així i que a ell la figura li diu «noi del banc amb l’iPhone».

En aquest sentit, creu que ha de ser quelcom  «d’Amazon Echo [un altaveu intel·ligent amb veu] en mans d’un veí» i, a conseqüència de tot l'enrenou que els seus vídeos han generat a les xarxes, ha hagut de comunicar-se amb l’Ajuntament de Viladecans, des d'on encara no han trobat l’autor real.

També et pot interessar...