Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Josep Rull, Jordi Turull i Jordi Sànchez durant la Constitució de les Corts el 21 de maig de 2019

Vídeo: Regal de Nadal de l'independentisme als presos catalans

Músics i ràdios s'uneixen per fer-los costat durant les festes

Manifestació de 'Músics contra la repressió'
'Músics contra la repressió' exigeixen que sigui l'últim nadal dels líders independentistes a la presó | Twitter | @musicsclr

El Nadal és a tocar i l'independentisme no s'oblida dels seus líders empresonats. Una vintena de músics catalans han volgut regalar una nadala als polítics presos, que passaran les festes lluny de casa. 'Nadala contra la repressió' ha unit Buhos, Gertrudis, Gemma Humet i Doctor Prats, entre altres, en una cançó que sonarà a totes les presons catalanes en un programa especial que s'emetrà el dia de Nadal en desenes d'emissores municipals sota el nom 'Nadal a la presó'.

«L'últim Nadal entre reixes»

La melodia del 'Santa Nit' i 'El noi de la mare' posa el toc tradicional a la versió, amb una lletra en canvi totalment renovada i dedicada exclusivament als presos. En definitiva, 'Música Contra La Repressió' volen que aquest sigui l'últim Nadal que els líders empresonats passin entre reixes: «Volem que tornin a casa i que celebrin tots els Nadals que queden en llibertat».

Les ràdios catalanes faran costat als presos

El 25 de desembre d'enguany tornarà a sonar en desenes d'emissores municipals catalanes el 'Nadal a la presó', un programa especial de ràdio dedicat als líders independentistes empresonats, al qual posaran veu periodistes i tècnics voluntaris del món de la ràdio.

El programa, a més,  s'escoltarà a Lledoners, Mas d'Enric i Puig de les Basses, a les 14.00 i a les 21.00 hores, a través de les emissores municipals que arriben a les presons.

També et pot interessar...