Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

La bonica història de la Mercè, guanyadora del 5è premi de la Loteria de Nadal

«Són 6.000 euros, però per mi és una fortuna»

La bonica història de la Mercè, guanyadora del 5è premi de la Loteria de Nadal | Cedida

Mercè Grau, veïna de Sant Antoni de Calonge (Girona), ha guanyat 6.000 euros del cinquè premi de la Loteria de Nadal amb el número 23.059. Amb què els invertirà és la part més bonica.

Aquesta veïna de Girona fa cinc anys que conviu amb la malaltia de l'Alzheimer que pateix el seu marit de 74 anys. La dona ha explicat a 'La Vanguardia' que aquests diners li aniran molt bé per a poder contractar a algú que l'ajudi a cuidar-lo cada dia, ja que fins ara ho havia de fer ella sola.

«Són 6.000 euros, però per mi és una fortuna»

La dona ha assegurat emocionada que «l'alzheimer és molt dur» i que «són 6.000 euros, però per mi és una fortuna». Les seves filles han sigut les encarregades de comunicar-li la notícia que no ha pogut fer més feliç a Mercè: «És molt important per mi tenir un coixinet, que per persones grans ja és suficient, tampoc necessitem res de l'altre món».

Mercè havia comprat el dècim a la Llibreria Dalmau del municipi i una de les seves propietàries, Núria, contenta d'haver repartit sort, ha celebrat amb ella que a partir d'ara podrà comptar amb l'ajuda d'un cuidador o cuidadora.

 

També et pot interessar...