Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Marc Ribas.

Marc Ribas commou TV3 destapant una història duríssima: «El meu fill es va morir...»

La Sílvia, propietaria del restaurant la 'Forkilla', va explicar que havia hagut de tornar a casa a causa de la prematura mort del seu fill petit

El passat dijous, 4 de gener, va tenir lloc un nou programa de 'Joc de Cartes'. En aquest episodi, Marc Ribas se n'anava cap al Berguedà a buscar el restaurant amb més personalitat. Els participants d'aquest programa eren el restaurant 'K', regentat per Climent, 'la Baells', liderat per Montse, el 'Baix Pirineu', amb Josep com a cap i, finalment, la 'Forkilla', amb la Sílvia com a gerent. Va ser una dura competició, però, finalment, el guanyador va ser el restaurant Baix Pirineu de Josep.

Ara bé, la cuina no va ser l'únic que ens va deixar el programa d'ahir, i és que també hi va haver moments d'allò més emotius protagonitzats per Sílvia. Segons va explicar, ella va viure un temps a Costa Rica, amb la seva família. Però, una inesperada desgràcia va fer que decidís marxar d'allà: el seu fill va patir un accident.

Sembla que l'accident que va patir va ser molt greu i, desgraciadament, va posar fi a la vida del segon fill de Sílvia, cosa que ella no ha pogut oblidar durant tot aquest temps. A partir d'aquell moment, la vida a Costa Rica ja no era el mateix, se sentia sola i necessitava tornar amb la seva família. Citant les seves pròpies paraules necessitava «un ambient que ja et doni com una protecció perquè em sentia molt perduda». 

Imatge de Marc Ribas al 'Joc de Cartes'.
Marc Ribas va escoltar amb deteniment la història de Sílvia | TV3

Amb aquests pensaments al cap, doncs, Sílvia va prendre la decisió de tornar al Berguedà. Allà, va agafar les regnes de la 'Forkilla' i s'hi va entregar en cos i ànima. Des d'aleshores, ha fet una molt bona feina i ella n'està molt contenta i orgullosa, del restaurant. El seu èxit, el dedica a la gent que, citant les seves paraules, «l'han salvat». I és que amb tot el que ha viscut, ha estat molt difícil per a ella tirar endavant. A més, la pandèmia també ha fet de les seves, però, com diu la Sílvia, «nosaltres estem aquí, al peu del canó».

Segur que l'emotiva història de la Sílvia va emocionar més d'un. I és que no ha estat gens fàcil per a ella. Però, Sílvia és un exemple a seguir. Amb les seves paraules, segur que va inspirar molts teleespectadors, fins i tot el mateix Marc es va commoure. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp