Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'en Marc Ribas en el programa d'Ares Teixidó

Marc Ribas, sorprèn: «Hi ha dones que m'han enviat vídeos íntims veient-me a la TV»

El presentador del 'Joc de Cartes' va confessar tot el que ha arribat a rebre a través del seu telèfon

Aquest diumenge, el cuiner més conegut de la televisió pública catalana va ser el convidat al programa de 8tv 'Ares Revolution'. El presentador del mític i conegut 'Joc de Cartes' va parlar sobre la fama, el seu exitós programa i els missatges picants que ha rebut de més d'una seguidora.

Format en belles arts, en Marc Ribas va visitar el programa nocturn d'Ares Teixidó aquest diumenge, quinze de gener. Segons la descripció del programa, la teca estava assegurada: «El late-night més atrevit on un grup de dones es diverteixen parlant de sexe sense complexos ni tabús i on mitjançant proves i preguntes atrevides descobrirem una nova faceta, molt íntima, del convidat/a». I així va ser.

La teràpia: una ajuda molt necessària

El presentador i cuiner de quaranta-sis anys va entrar a treballar a TV3 l'any 2016 quan la cadena el va fitxar per a la nova etapa del 'Cuines'. A això s'hi va sumar l'exitós 'Joc de Cartes', tot un fenomen que cada temporada trenca rècords d'audiència i que l'han convertit en el cuiner més mediàtic de Catalunya.

Una fama que Ribas ha pogut gestionar gràcies a anar a teràpia. «Vaig a teràpia perquè sol no puc portar-ho tot. Fa set anys vaig pujar a un tren d'alta velocitat on tot passa molt ràpid», va confessar.

Els missatges i vídeos pujats de to que li arriben

A banda de l'èxit i la vida d'ensomni que pugui portar en Ribas també ha de passar per alguns moments 'una mica incòmodes'. El presentador va explicar que quan li demanen fotos pel carrer a més d'una fan se li'n va la mà. Fins a arribar al punt que Ribas li va dir «O treus la mà del cul o no hi ha foto», reconeixia el cuiner de la televisió pública catalana.

Però tant de bo la cosa es quedés aquí. El terrassenc va afirmar que en més d'una ocasió havia rebut vídeos íntims de dones mentre el veien per la televisió. «He rebut vídeos de dones masturbant-se», afirmava.

El xef també va revelar que ha rebut missatges picants a les xarxes socials: «He rebut proposicions de tot. El que més em va sobtar va ser quan vaig començar a fer el programa 'Cuines' els vídeos que m'arribaven de dones magrejant-se. Em va sorprendre molt, sobretot un vídeo en què jo sortia de fons a la televisió».

Ell mateix confirma que en més d'una ocasió s'ha quedat en xoc en veure tot el que li arriba. No obstant això, Rivas va declarar que ell sempre respons a tothom: «Fins avui dia he tingut el costum de respondre a tothom. Tot i que hi ha una sèrie de coses que ja no responc, com aquests vídeos que menciono perquè no es pot respondre», va confessar.