Els nous radars de velocitat que està posant Calafell.

Els 17 nous radars instal·lats a Barcelona que començaran a multar dilluns: on són?

A partir d'aquest dilluns, 16 de gener, els 17 nous radars fixos a Barcelona començaran a sancionar

A partir d'aquest dilluns, 16 de gener, els 17 radars de trànsit que es van instal·lar l'any passat a la ciutat comtal, començaran a sancionar els conductors i conductores que superin la velocitat permesa. Fins ara, han estat funcionant en fase informativa, sense multar els cotxes que circulaven per sobre la de la velocitat indicada. 

Els 17 radars de trànsit de l'interior de Barcelona que es van estrenar l'any passat començaran a sancionar els conductors que superin la velocitat permesa a partir d'aquest dilluns. Des del mes de setembre, s'han limitat a avisar els qui circulaven a més de 30 km/h per 12 punts de la ciutat o bé a més de 50 km/h en cinc grans avingudes.

12 dels 17 radars estan situats en entorns escolars i la resta són en ubicacions considerades de risc a causa de la circulació a una velocitat inadequada. La seva posada en funcionament s'emmarca en l'objectiu de l'Ajuntament de Barcelona de reduir la velocitat habitual del trànsit rodat a la ciutat fins als 30 km/h.

On estan instal·lats?

Aquests són el carrer d'Aragó, entre els carrers del Comte d'Urgell i de Casanova; la Gran Via de les Corts Catalanes, a la cruïlla dels carrers de Sant Roc i Sant Germà; l'avinguda Diagonal, a la cruïlla amb el carrer de Numància i entre la plaça de Pius XII i el Palau de Pedralbes, i al número 70 del passeig de la Bonanova.

La resta de punts, on la velocitat màxima permesa és de 30 km/h, són el carrer de Numància (entre els carrers d'Anglesola i de Déu i Mata), Pau Claris (a la cruïlla amb el carrer d'Aragó), Mallorca (entre els carrers de Nàpols i de Roger de Flor i entre els carrers de la Muntanya i de Fontova). 

Travessera de Gràcia (entre els carrers d'Aribau i d'Alfons XII) el carrer de la Indústria (entre el carrer de Sant Quintí i el de Conca), Sant Antoni Maria Claret (entre el carrer de Trinxant i del Guinardó), Balmes (entre el carrer de Marià Cubí i la travessera de Gràcia i entre el carrer del Francolí i el carrer de les Santjoanistes).

Entença (entre els carrers de Provença i del Rosselló), Sardenya (entre el carrer de Taxdirt i la travessera de Gràcia) i Muntaner (entre els carrers de Còrsega i del Rosselló).

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp