Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Marc Ribas i l'Adi, participant del 'Joc de Cartes' d'aquest dimecres

Marc Ribas plora: Adí, concursant del 'Joc de Cartes' d'ahir, deixa el seu restaurant

Aquesta notícia ha deixat a tot l'equip del programa de pedra

Cada nova emissió de 'Joc de Cartes' se supera i és millor que l'anterior. Ahir el programa presentat per Marc Ribas anava de dolços. D'aquesta manera, el xef i el seu equip buscaven el restaurant de Barcelona amb les millors postres. Tal com diuen ells mateixos, «el restaurant de Barcelona on les postres deixen més bona boca». 

De l'emissió d'aquest dimecres en podríem parlar de mil coses, ja que ha estat un programa d'aquells que no s'obliden fàcilment. Els seus protagonistes van donar molt de joc, ingredient indispensable perquè un format televisiu d'aquestes característiques sigui tot un èxit. Encara que el que més ens va sorprendre va ser una inesperada notícia.

Però ja hi arribarem. Primer volem refrescar-vos la memòria i fer un breu recorregut pels restaurants que vam conèixer i els seus respectius restauradors. En primer lloc, ens van presentar a l'Omar Díaz amb el Bar Omar. Les postres tradicionals eren el must d'aquest establiment.

Seguidament, vam conèixer a la pastissera israeliana Adí Nachson i el seu local de brunch amb tocs del Pròxim Orient. La tercera proposta la va fer l'Àlex Merino a Cal Trapella i, per últim, ens vam endinsar al Comida Codac de la mà del seu propietari, en Miquel Coulibaly.

L'Adí deixa el seu restaurant

Per sorpresa de tothom, durant l'emissió del 'Joc de Cartes' d'aquest dimecres, el programa va comunicar a través de les seves xarxes socials que una de les participants, la restauradora israeliana Adí Nachshon, ja no s'encarregava de l'Ugot Bruncheire. Els motius? No els sabem, ja que no van donar més explicacions al respecte. 

«La confrontació ja comença, però abans, un missatge. En el moment d'emissió d'aquest programa, l’Adi ja no s'encarrega de l’Ugot Bruncherie i ara té altres propietaris»

De totes maneres, estem segurs que aquesta trista notícia no ha agradat a en Marc Ribas, ja que el català s'entrega en cos i ànima en aquest projecte televisiu i, al cap i a la fi, entre els restauradors que hi participen i el mateix presentador es creen certs vincles emocionals, per petits que siguin.

Des d'aquí li desitgem tota la sort del món a l'Adí.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp