Una marca treu a la venda samarretes fent mofa de la «república» catalana

No és la primera vegada que La Flamenca de Borgoña treu dissenys d'allò més polèmics
Una marca unionista treu a la venda samarretes fent mofa de la «república» | Instagram / @laflamencadeborgona

 

Samarretes amb la frase «La República no existe, idiota», biquinis amb la bandera d'Espanya i tasses en defensa de Marchena són alguns dels productes estrella de La flamenca de Borgoña. Ara, amb la Diada cada cop més propera, la botiga unionista ha aprofitat per treure dos models de samarreta fent mofa de la «República» i a favor del 155.

 

Des d'aquesta marca de roba, la samarreta feta per l'Assemblea.cat amb la frase «Objectiu independència», només es dirigeix a «un sector de la societat catalana». Així doncs, ha volgut crear altres peces que representin les idees unionistes i les contràries al procés i a l'independentisme.

 

Venen els dos models en format samarreta, tassa i xapa

La primera que van anunciar té un disseny molt semblant a la samarreta de l'ANC, amb una estrella al centre, i l'eslògan «Objectiu democràcia». A més, al centre de l'estrella hi porta un 155 xafant una estrella i inclou una ratlla amb els colors de la bandera espanyola. 

 

 

El segon disseny cita la segona pel·lícula espanyola més 'taquillera' de la història: 'Ocho apellidos vascos'. La samarreta fa un símil i exposa: «Vuit segons catalans. 'La república catalana', si parpelleges, te la perds». Els dos models costen 15€, exactament el mateix preu que la de l'Assemblea Nacional Catalana, i els han fet en tasses i en xapes.

 

 

Segons la marca, tenen l'objectiu de reivindicar una jornada festiva boicotejant les samarretes de l'ANC que «recullen fons per seguir amb el seu objectiu separatista». Aquest dimarts, l'ANC ha anunciat que han venut fins a 185.000 samarretes i que ja han assolit els 60.000 inscrits a la manifestació de l'11-S. 

 

També et pot interessar...