La mare del bebè apallissat a Barcelona diu que el pare: «No sabia que li faria tant de mal»

La mare del bebè apallissat a Barcelona, sobre el pare: «No sabia que li faria tant de mal»

La dona nega que estigués al corrent dels fets i diu que el progenitor «simplement estava estressat pels plors del bebè»

La mare del bebè de dos mesos que va ser agredit pel seu pare a Barcelona el passat dijous, i que actualment segueix ingressat a l'UCI de l’Hospital Vall d’Hebron, ha concedit una entrevista a Antena 3 on ha explicat més detalls sobre els fets. A banda d’afirmar que ella «no sabia res de tot això», ha explicat que el progenitor «no era conscient de la situació», i que el motiu principal que el va portar a cometre l’agressió va ser l’estrès causat «pels plors del bebè, que no callava».

Van detectar una hemorràgia al cap del bebè

L’inici de la polèmica té lloc quan, després d’una setmana de creure que el petit «patia el còlic del lactant», el bebè va entrar en estat convulsiu, motiu pel qual van decidir portar-lo a l’hospital de Calella, a Barcelona. Des d’allí, va ser traslladat fins a Vall d’Hebron, on «li fan un TAC que detecta dues taques que eren de sang, però no sabien si eren coàguls o derrames».

A més,  el bebè va ser sotmès a una ressonància magnètica i, tal com explica la mare, va servir per descobrir «una hemorràgia a la part frontal del cap, al cervell, a banda d’un despreniment de retina, de cerebel i del cervell».  En aquest sentit, declara que al petit «l’han punxat, li han fet una punció lumbar i plaques perquè el pare no deia el que tenia».

La Vall d'Hebron, en arxiu
El menor de dos mesos va ser ingressat a la Vall d'Hebron i actualment està en coma | CatalunyaDiari.cat

Però com que a banda de les ferides detectades, el nen també presentava «fractures de costelles», finalment el pare va ser interrogat i «es va enfonsar, confessant el maltractament al bebè».

La mare diu que «l’estrès pels plors» va fer perdre els estreps a l’agressor

En aquest sentit, la mare fa patent que  no havia tingut sospites respecte al progenitor  perquè «era normal: canviava bolquers, donava biberons, es despertava a les nits... Tenia una bona relació amb mi», i, segons la seva versió, ella mai havia patit cap mena de maltractament físic ni havia presenciat cap agressió del pare al fill. A més, explica que l’agressor «no és conscient, que ell no sabia que li causaria tant de mal al bebè».

La mare, però, va més enllà, i a banda de manifestar que el pare «està com en una bombolla», diu que la causa de l’agressió és «simplement l’estrès provocat pels plors del bebè, que no callava».

El bebè està «molt greu, en estat de coma»

Malgrat tot, la jove té clar que  no vol veure ni saber res del pare, i que ja ha interposat «una ordre d’allunyament. En cas que el meu fill sobrevisqui, i em donin la custòdia, no vull que se li apropi per a res».

D’altra banda, les informacions en relació a l’estat del petit no són gaire optimistes, ja que, tal com fa saber la mare, «està molt greu, es troba en estat de coma». De fet, aquest dilluns té previst reunir-se amb els metges per tal de decidir què fer. «Encara no sabem si el desconnectaran, si l’operaran...», lamenta.