Imatge de Mari Pau Huguet i Ramon Pellicer, tots dos presentadors de TV3

Mari Pau Huguet, de TV3, explica què passa realment amb Ramon Pellicer i es defensa

«Si Ramon Pellicer fos dona continuaria presentant?: Potser sí...»

Mari Pau Huguet ho era tot a TV3. D'un dia per l'altre, però, va desaparèixer. Va ser el 2010 quan tot va canviar. Mònica Terribas, aleshores directora de TV3va prendre la determinació d'apartar-la de la pantalla i situar-la al Servei d'Atenció a l'Audiència de la corpo. I a Mari Pau Huguet li ha costat parlar-ne, però ara per fi s'ha alliberat. 

No és la primera vegada que la lleidatana exposa els motius pels quals la van apartar de la pantalla. Ella ho té clar: la seva edat i la recerca d'altres presentadores més joves. «La direcció va decidir buscar gent més jove», va explicar Mari Pau Huguet a 'La Gran Contradicció de 8TV

«Les arrugues, amb certa edat, sembla que fan nosa a la pantalla. Es busquen rostres macos i joves...», explicava Mari Pau mentre afegia: «L'arrgua molesta. I això a mi em sap greu, perquè al final és llei de vida i tots ens farem grans». 

«Si Ramon Pellicer fos dona continuaria presentant?»

Mari Pau Huguet, a qui es va apartar de la pantalla —segons ella— per una qüestió d'edat, insistia que a les dones se'ls valora molt més l'aspecte estètic que als homes. Hi ha casos clars de presentadors veterans a TV3que continuen en pantalla: Arcadi Alibés, Xavier Bonastre o Ramon Pellicer.

Preguntada, precisament, per aquest últim, Mari Pau explicava: «La pregunta que es fa molta gent és: Si Ramon Pellicer fos dona continuaria presentant?' Potser sí…». 

«Aquesta és la gran pregunta que es fa molta gent. Qui diu Ramon Pellicer, diu altres companys que estan donant la cara com l'Arcadi Alibés o Xavier Bonastre. Tots som de la mateixa fornada i ells continuen en antena... Hi ha una certa diferència entre homes i dones», sentenciava Mari Pau. 

Cal destacar que Mari Pau Huguet ja ha explicat en altres entrevistes el motiu real pel qual va deixar de fer televisió a TV3. «La direcció de TV3, aleshores, el 2010, va decidir buscar gent més jove. A mi se m'havia dit que faria un programa a la tarda i finalment no va ser així...», va dir la mítica Mari Pau Huguet.