Marta Bustos, la jove catalana que es va cremar els ulls en un accident casolà

Marta Bustos sembla que podrà recuperar el seu ull dret

Els metges li han donat una molt bona notícia després de la seva última intervenció

Marta Bustos, la terrassenca de 24 anys que va patir greus cremades als ulls en un accident casolà, ha donat una de les millors notícies a través del seu perfil d'Instagram. L'última vegada que va parlar públicament del seu estat, va informar que els metges no veien moltes esperances en recuperar la vista de l'ull dret. Ara, la jove s'ha sotmès a una nova intervenció quirúrgica i els resultats han estat millors del que tothom s'esperava. 

«Em van dir les millors paraules que mai podria escoltar»

Un cop feta la visita al postoperatori, sembla que els metges tornen a recuperar les esperances amb l'ull dret. Així ho explicava ella mateixa a Instagram: «Aquesta setmana ha estat una muntanya russa emocional, però en aquest cas cap a bé. Sembla que entre tots hem gafat l'última mala notícia que em van donar i dimecres, a la visita del postoperatori, em van dir les millors paraules que mai podria escoltar».

«Estan observant nervis i vasos sanguins en el germà rebel; però sobretot, a l'ecografia que em van fer van veure que a la part interna que tant els preocupava (l'encarregada que el meu ull seguís lluitant o no) ara ja no és un problema. Vaja, que ara no vull gafar-ho cap a malament, però de la boca del metge va sortir que l'ull dret s'uneix a la carrera. De la mateixa manera que fa dues setmanes, quan em van informar de les males notícies, em vaig permetre perdre la compostura i em vaig passar tot el dia plorant com un bebè, però aquesta vegada d'alegria». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hola bellos!!! Esta semana ha sido otra montaña rusa emocional, pero en este caso para bien. Parece ser que entre todos hemos gafado la última mala noticia que me dieron y el miércoles, en la visita del postoperatorio, me dijeron las mejores palabras que jamás podría escuchar. Están observando nervios y vasos sanguíneos en el hermano rebelde; pero sobretodo, en la ecografía que me hicieron vieron que en la parte interna que tanto les preocupaba (la encargada de que mi ojo siguiera luchando o no) al parecer ya no es un problema. Vaya, que ahora no quiero gafarlo para mal, pero de la boca del médico salió que el ojo derecho se une a la carrera. Igual que hace dos semanas, cuando me informaron de las malas noticias, me permití perder la compostura y me pasé todo el día llorando como un bebé, pero esta vez de alegría. P.d. Ayer por la noche mientras David me ponía las gotas en los ojos, me dijo: ‘Wow, antes parecía que tuvieras el ojo de mármol y ahora se te ven un montón de venas, en comparación a cómo lo tenías.’ Y creo que ese se ha convertido en mi piropo favorito. En dos semanas me operan otra vez pero ahora, por favor, que la vida me de un respiro que mañana viene mi sorpresa de Barcelona. Tened un inicio de semana maravilloso, no os amarguéis por tonterías y hagamos un brindis por los hermanaos rebeldes. I’m coming out - Diana Ross

Una publicación compartida de Marta Bustos Góngora (@stuntmanmarta) el

«Postada: Ahir a la nit mentre el David em posava les gotes als ulls, em va dir: 'Wow, abans semblava que tinguessis l'ull de marbre i ara se't veuen un munt de venes, en comparació a com ho tenies!'. I crec que aquest s'ha convertit en el meu elogi preferit», afegia la jove. 

Passarà novament per quiròfan

A la mateixa publicació, la Marta anunciava que en dues setmanes s'haurà de sotmetre a una altra operació. De moment, la terrassenca només demana que la vida li doni un sospir i que «no us amoïneu per tonteries i fem un brindis pels germans rebels».