Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marta Bustos, la jove afectada per una explosió davant d'una massa d'aigua

Marta, la catalana que es va cremar els ulls als Estats Units, publica la foto més esperada

Fa un mes que la jove va patir l'accident que li va cremar els ulls

Marta Bustos, la jove afectada per una explosió davant d'una massa d'aigua
Marta, la catalana que va patir un greu accident als Estats Units, dona la millor notícia possible | Cedida

La Marta, la jove catalana que va patir un accident  als Estats Units que li va cremar els ulls, els ha pogut tornar a obrir després d'un mes des de l'accident. Així ho va publicar ella mateixa al seu compte d'Instagram, on està informant en tot moment sobre com avança la situació. 

En la publicació que va fer el diumenge, 12 de juliol, va explicar que la imatge pertany al 4 de juliol, el primer dia que va poder tornar a obrir  els seus ulls  de forma voluntària després de gairebé un mes.

La Marta obre els ulls per primer cop de forma voluntària

La Marta explica que el David, la seva parella, va emocionar-se tant que fins i tot li va preguntar si hi podia veure. «No, però dóna'm temps», li va respondre ella. La jove terrassenca explica que ja fa un mes de l'accident que li va canviar la vida i que està intentant enfocar la seva situació des de l'optimisme  «dins de la catàstrofe».

«No vull sonar negativa, però crec que no té un altre nom. Tot i això, intento aprendre una lliçó en cada obstacle i ser positiva pensant que (si tot surt bé) és una cosa transitòria. Cada dia és una missió, i per això, quan em fico al llit a la nit m'entren ganes d'abraçar-me l'ànima per haver vençut un altre dia», explica la jove en la seva publicació.

La Marta continua explicant que «de fet, ahir em va passar pel cap comprar un pastís i bufar les espelmes  amb en David per haver superat amb èxit  el mes més intens de les nostres vides». 

«Els que em coneixeu sabeu que els meus solien ser marrons, però com podeu veure a la foto i segons m'han dit, ara els tinc blaus. No aquest blau preciós en plan Megan Fox, sinó tirant a un 'white walker' de 'Joc de Trons'. Como jo m'ho imagino, és d'un blau blanquinós, indicador que els ulls no estan sans. No sé com quedaran, mai m'ha importat menys la meva imatge, però el que sí que tinc clar és que faré bromes amb els meus nebots dient-los que la tia Marta va canviar de color d'ulls per art de màgia. Ells pensaran que estic boja o que sóc la tieta més guai», ha continuat explicant.

Per acabar, la Marta ha aclarit, més enllà de com li quedaran estèticament els ulls, com està avançant la seva situació de salut. «Sobre l'avanç, de moment no hi ha moltes novetats. Demà tinc visita al metge, la meva segona casa. Per a vosaltres, us desitjo un bon inici de setmana».

La Marta recuperarà la vista

Per sort, la Marta ja va anunciar fa uns dies que podrà recuperar la seva vista. La seva mare va anunciar que havien aconseguit recaptar 246.000 euros a través d'una campanya de mecenatge a través de les xarxes socials, i que això permetrà a la jove operar-se la vista. 

«Espero que es vegi reflectida la felicitat  del moment, somio en tornar-me aquella mirada en el mirall, algun dia», va explicar la mare de la Marta a Instagram.