Marta Elena Vento, la jove valenciana assassinada a Anglaterra

Marta, la jove de 27 anys a qui han tret la vida mentre treballava en un hotel

La jove cobria el torn de nit sola a la recepció

Terrible notícia la que arriba a Espanya des del Regne Unit. Una valenciana ha estat assassinada en plena jornada laboral en un hotel de Bournemouth, al Regne Unit. La jove, de només 27 anys, treballava de recepcionista en aquest hotel des de feia quatre mesos, en el torn de nit, com indicava ella mateixa en el seu perfil de Linkedin.

Tot i que la tragèdia ha transcendit ara, va ser en la nit del 9 de desembre quan Marta Elena Vento rebia una brutal pallissa que posaria fi a la seva vida, mentre treballava a l'hotel on l'havien contractat, anomenat Travelodge. Els fets haurien tingut lloc durant aquesta nit i el matí següent, eren els seus companys de feina que, en arribar al seu lloc de treball, trobaven el cos de l'espanyola al vestíbul, segons avança 'The Sun'. Els companys van trucar immediatament als serveis d'emergència britànics.

L'autòpsia del cos de Marta ha confirmat que la jove valenciana va ser assassinada brutalment a base de cops, segons sembla, propinats amb un objecte contundent, segons mostren les ferides que presenta el cos, encara que encara es desconeixen més detalls sobre la investigació. Segurament la jove mai hauria imaginat que algú posaria fi a tots els seus somnis mentre treballa tranquil·lament una nit de tantes.

Paul Ford, un dels hostes que s'allotjaven a l'hotel aquesta mateixa fatídica nit parlava amb 'The Sun' donant el seu testimoni i confirmant que la jove espanyola estava sola a càrrec de la recepció: «Una de les meves amigues havia anat a fumar un cigarret al voltant de l'1 de la matinada i havia parlat amb ella llavors. Estava sola, cobrint la recepció».

La policia té un sospitós

La cadena d'hotels Travelodge, també consternat per la notícia, ha donat el condol a la família de Vento mitjançant un comunicat: «La seva família i amics té tot el nostre suport. Ara la nostra prioritat és ajudar els agents amb el cas». Així, els propietaris de l'hotel on treballava Marta ofereixen la seva total col·laboració amb la policia al càrrec de la investigació per poder aclarir el succés i confirmar qui és l'assassí de la jove Marta. «Ens entristeix profundament saber que una dona ha mort a Bournemouth Travelodge. Com es tracta d'una investigació policial en viu, no podem fer més comentaris en aquest moment», afegien en ser preguntats per més detalls de l'esdeveniment.

En aquest sentit, els agents ja han detingut un jove com a presumpte autor de la mort de la jove valenciana, Marta Elena Vento. Es tracta d'un home de 32 anys, el mateix que va acudir a la comissaria de la ciutat a donar part de la mort de la jove espanyola de 27 anys. Els agents continuen investigant els fets i buscant detalls que els ajudin a confirmar qui és el culpable del crim, perquè pugui ser jutjat com cal per haver comès tal atrocitat. Les autoritats, per la seva banda, confirmaven que no hi ha cap inconvenient per lliurar el cos de la jove Marta a la seva família, amb la finalitat que puguin enterrar dignament.

El cas de Marta ha posat la pell de gallina a tot el país. Són molts els joves espanyols que al llarg de molts anys han decidit viatjar a Anglaterra a la recerca d'un treball millor per, de passada, aprendre anglès. Alguns acaben formant la seva vida al Regne Unit i molts altres tornen al cap de mesos o anys, després de viure la seva experiència. Malauradament Marta no podrà tornar a casa. Algú ha truncat la seva vida una setmana abans de Nadal i ara, encara que segurament no sigui ni de bon tros cap consol per a la família, queda esperar que la justícia s'encarregui del culpable.