Foto del vehicle interceptat.

Surrealista imatge a l'AP-7: se'n va de vacances amb el cotxe ple a vessar

Els Mossos han immobilitzat un vehicle en un control a l'AP-7

Els Mossos d'Esquadra han interceptat aquest dijous al matí un turisme que viatjava amb estiba deficient i excés de pes. El vehicle ha estat immobilitzat en un control de l'AP-7, a l'àrea de servei del Gironès, en sentit sud.

En marxa el dispositiu 'Pas de l'Estret'

El Servei Català de Trànsit (SCT) i la Divisió de Trànsit de la Policia de la Generalitat han posat en marxa el dispositiu de trànsit 'Pas de l'Estret' durant els mesos d'estiu, amb l'objectiu de garantir la seguretat dels viatgers que es desplacen per carretera en direcció al nord d'Àfrica.

Es controla sobretot que no hi hagi un excés de càrrega i que hi hagi una correcta disposició de la mercaderia i dels viatgers. També és de vital importància que les condicions tècniques dels vehicles siguin les òptimes, així com els elements de retenció del vehicle i, en especial, els infantils.

Els Mossos vetllen perquè es compleixi la normativa amb la finalitat de reduir les conductes de risc i per tal d'evitar accidents de trànsit. 

Google News ja ha tornat a Catalunya. Segueix-nos ara, clicant aquí i no et perdis les teves notícies preferides. 

Durant aquests mesos d'estiu, es faran controls de trànsit a l'AP-7 per l'augment del flux circulatori vinculat al Pas de l'Estret de persones que es desplacen per carretera des de països europeus fins als seus països d'origen en aquest període de vacances.

Foto del Pas de l'Estret.
El dispositiu 'Pas de l'Estret' garanteix la seguretat dels vehicles que viatgen al nord d'Àfrica. | Servei Català de Trànsit

Trànsit ha fet unes recomanacions per a tothom que viatgi per carretera aquest estiu. Ha aconsellat que l'equipatge es porti ben col·locat i que no entorpeixi la visibilitat del conductor. A més, adverteixen que no es deixin maletes, paquets o altres objectes sense supervisió a l'interior del vehicle.