Un matrimoni mor per culpa del coronavirus amb 4 minuts de diferència

El seu fill ha aprofitat per fer una crítica a les persones que neguen l'existència de la Covid-19

John Lee i Cathy Darlene, el matrimoni que va morir per coronavirus amb una diferència de 4 minuts
El matrimoni va morir tan sols amb una diferència de 4 minuts | Cedida

El coronavirus continua trencant famílies i posant fi de manera tràgica a la vida de molts éssers humans, especialment les persones grans. És el cas recent d'una parella de britànics, Cathy Darlene, de 65 anys, i John Lee Peoples, de 67, que estaven junts des de sempre i que, a més, van morir junts, agafats de la mà i amb només 4 minuts de diferència.

La seva història es remunta a quan eren molt joves, ell era un sergent de l'exèrcit i ella cuidadora en un col·legi, i es van enamorar perdudament, casant-se fa més de 48 anys. Aquesta parella d'enamorats que vivien en Wiltshire va començar el seu periple quan a l'agost es van contagiar de coronavirus, segons ha relatat el seu fill en xarxes socials.

«La meva mare va començar a sofrir febre i va perdre el gust. El meu pare es va emmalaltir dos dies més tard. Dues setmanes després van ser traslladats a l'UCI. Tot se'n va anar a la merda, tot va empitjorar», lamenta el fill del matrimoni.

Després de 30 dies ingressats la parella va empitjorar de manera dràstica i els metges van decidir ajuntar-los en una mateixa habitació a tots dos perquè poguessin passar els seus últims instants junts. I així va ser, tal com ha relatat el seu fill: «Ens van deixar amb quatre minuts de diferència entre ells. Van morir presos de la mà i presos de la mà van entrar al cel», recorda el seu fill.

El seu fill critica els 'negacionistes'

El seu fill ha reconegut que sent molta ira per totes aquestes persones que pensen que el virus no existeix: «Les vides de mamà i papà van ser robades per un virus del qual molts fan broma diàriament o simplement creuen que és un engany d'alguna mena. Malgrat que tots dos es van prendre aquesta pandèmia de debò, van emmalaltir i van morir».

A més, Peoples ha demanat a tots el que llegissin aquesta història que es rentin sovint les mans, que usin màscara i respectin la distància de seguretat, i que per sobre de tot «gaudeixin de cada moment amb els seus pares com si fos l'últim, perquè podria ser-ho».

Just small reminder. Not everyone lives through COVID, and in my experience, it takes the best of us. I should not...

Publicada por Shane Dwight Peoples en Lunes, 14 de septiembre de 2020

Comentaris

envia el comentari