IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya estrena el confinament per municipis amb 5.413 nous casos de coronavirus en un dia

Un matrimoni mor amb poques hores de diferència després de 65 anys d'amor

Des de la residència van decidir ajuntar els seus llits i deixar-los marxar junts

Hi ha històries d'amor que són de pel·lícula. De fet, ni molts guionistes han inventat encara un guió tan perfecte com el de la vida d'un matrimoni d'avis que, després de passar 65 anys de la seva vida junts, també han mort el mateix dia. 

La parella inseparable eren en Jack de 86 anys i Harriet de 83. Vivien a Missouri, als Estats Units, i, tal com ha explicat la seva neboda, van morir amb poques hores de diferència, un al cantó de l'altre. Ambdós es trobaven ingressats en una residència de la tercera edat, ja que havien patit diferents caigudes que s'havien traduït en una fractura de maluc i de coll.

Primer va marxar en Jack i, hores més tard, la seva estimada Harriet

A més a més, la Harriet patia una demència que feia impossible que poguessin viure sols a la casa. Així doncs, els seus darrers mesos de vida els van passar junts i van poder compartir també els seus últims dies. En aquest sentit, la neboda, que s'ha criat com una filla per ells, ha explicat que des de la residència van decidir ajuntar els seus llits i deixar-los marxar junts, ja que la debilitació del seu estat de salut feia preveure que el final estava a punt d'arribar. I així va ser.

El primer a marxar va ser en Jack i, hores més tard, el va seguir la Harriet. «Sé que estan en pau i que tornen a estar junts», confessava la neboda. Sens dubte, el matrimoni ha estat un exemple per a la seva família, la qual, els ha vist lluitar des de sempre amb una vida dedicada a la seva empresa d'autobusos i als seus dos fills i neboda. «Mai se separaven», assegura la familiar que també explica que quan només feia sis mesos que eren parella van decidir casar-se i viure fins al final dels seus dies amb un inseparable i insuperable amor.

Els avis i la seva incondicional forma d'estimar

No hi ha dubte que són moltes les lliçons que donen els avis als seus familiars. Ara, tornant dels Estats Units amb l'emocionant història d'en Jack i la Harriet, també podem posar un exemple amb el preciós gest que una concursant d''Operación Triunfo' ha tingut amb el seu avi.

L'única concursant d''Operación Triunfo' gallega, Eva, ja s'ha posat tots els espectadors a la butxaca. Interpretant el tema 'Let's twist again' i amb un estil propi, la jove va conquistar al públic del programa i va ser una de les més aplaudides en entrar a l'Acadèmia. A més, va protagonitzar un moment dolç amb un homenatge que va fer al seu avi.

Després d'haver cantat, el presentador, Roberto Leal, li va preguntar sobre el seu pare, persona que ha influït en els seus gustos musicals, i sobre el vestuari que portava. Eva va confessar que el vestit jaqueta que duia posat era del seu avi i que ell no sabia que li havia pres. Però segur que li perdona, ja que la noia va explicar que se l'havia posat per sentir el seu avi ben a prop.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari