Julio Iglesias, rebent el premi a 'l'artista llatí més exitós de tots els temps' a Londres, el 12 de maig de 2014

Julio Iglesias, avi de qui menys esperava

Angelina, la cinquena neta del cantant

Julio Iglesias és avi per cinquena vegada gràcies a la recent paternitat de  Javier Sánchez Santos, de 42 anys, que va ser declarat fill del cantant, de 76 anys, el passat mes de juliol pel Jutjat de Primera Instància número 13 de València, convertint-se en el novè. Tot i que el primer va recórrer aquesta sentència i resta a l’espera que l’Audiència Provincial confirmi o desestimi el veredicte anterior la setmana vinent.

Angelina, neta de Julio Iglesias

De moment, però, Javier Santos és fill legítim de Julio Iglesias i s'ha convertit en pare per primera vegada amb la seva dona Chiara Allegrini d’una nena que ha nascut a Sardenya. Així ha fet saber la bona nova a través de les històries del seu compte oficial d’Instagram: «M’omple d’alegria anunciar que diumenge a les 13.13 va arribar a aquest món la nostra primogènita Angelina». A més, també ha afegit que tot va anar bé i que la mare i la nena estan bé.

D’aquesta manera Javier i Chiara són pares per primer cop, ampliant la família i continuant amb la seva història d’amor que va començar el 2012 durant unes vacances a Eivissa, i, per tant, Julio Iglesias és avi per cinquena vegada, després que la seva primogènita Chabeli tingués dos fills, Alejandro i Sofia, i també els bessons d’Enrique, Lucy i Nicholas.

També et pot interessar...