Julio Iglesias recorre la sentència que li atribueix la paternitat de Javier Sánchez Santos

El cantant ha decidit desenterrar la destral de guerra en la batalla judicial

El passat juliol, el magistrat del jutjat de primera instància número 13 de València va decretar que Julio Iglesias és a efectes legals el pare de Javier Sánchez. No obstant això, l'icònic cantant espanyol ha optat per presentar un recurs processal  per rebutjar la resolució de paternitat. Així mateix, Iglesias ha assegurat que durà a terme el que sigui necessari per combatre en aquesta guerra. L'artista considera que les proves en les quals es basa la dispositiva no són fefaents i no tenen entitat jurídica suficient

Indicis de paternitat

Ara bé, el tribunal assenyala que hi ha prou solidesa per afirmar la paternitat  de Javier, de 42 anys: a banda de la negativa del cantant a sotmetre's a una prova d'ADN, es va demostrar l'existència d'un contacte entre Iglesias i la mare del seu suposat fill, María Edite, l'any 1975 en una sala de festes a Sant Feliu de Guíxols. Paral·lelament, hi ha una evidència en el «semblant físic» entre el cantant i el jove. La declaració testimonial de María ha estat clau en la resolució judicial, ja que va donar detalls molt concrets i específics del xalet on s'allotjava Julio Iglesias aleshores. 

La reacció del seu fill 

La resposta del cantant no ha deixat indiferent a Javier, qui ha emès un comunicat a través del seu advocat, Fernando Osuna, en què assegura que «està tranquil» i convençut que és el fill biològic de Julio Iglesias i que «ningú el privarà d'aquest dret». En la mateixa línia, Santos considera que la intenció de l'artista és allargar el procés judicial, tot i que, paral·lelament, opina que perjudicarà la seva reputació, ja que «s'està guanyant l'antipatia de moltes persones per aquesta negativa infundada».  

També et pot interessar...