Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jordi Évole

Màxima preocupació per Jordi Évole: es desploma dues vegades en directe

Aquest diumenge es va estrenar la nova temporada de 'Lo de Évole' i el català va preocupar als dos convidats

El periodista català Jordi Évole va estrenar aquest diumenge passat, 12 de febrer, una nova temporada de 'Lo de Évole' a La Sexta. Évole va començar temporada amb uns convidats estrella, els estimats Estopa. D'aquesta manera, els germans Múñoz, van protagonitzar una divertida i distesa entrevista.

Inicialment, semblava que tot anava sobre rodes, però el periodista es va desplomar en directe en dues ocasions. Com tothom sap, Jordi Évole pateix una malaltia anomenada cataplexia. El català, ja ha explicat en diverses ocasions les conseqüències d'aquesta afecció i com l'afecta en el seu dia a dia. 

D'aquesta manera, quan té un ataca de riure, es queda sense la musculatura i cau a terra. De fet, no és la primera vegada que el periodista pateix un atac similar en directe. L'any 2021, es va desplomar durant l'emissió de 'El Hormiguero', presentat per Pablo Motos

Els germans Muñoz, integrants del grup musical Estopa.
Els germans Estopa no s'ho podien creure. | EP

«Pensava que era broma»

Així, en el programa de diumenge, Jordi Évole es va desplomar no una, sinó dues vegades. El primer atac va tenir lloc quan el presentador i els cantants es trobaven parlant en un bar mentre feien una copa. Entre rialles, Jordi Évole es va dirigir al lavabo i va dir en to de broma, «pixaré en morse». 

Va ser en aquest moment quan el català es va agafar a l'esquena d'un dels germans d'Estopa dient, «agafa'm, agafa'm, agafa'm». David Muñoz, que no acabava d'entendre que estava passant, reia, ja que no s'esperava que uns segons després Évole caigués a terra. «Pensava que era broma», va afirmar visiblement preocupat.

[tweet]1624878509855481857[/tweet] 

El segon atac va tenir lloc al cotxe. Els dos germans es trobaven a la part davantera del vehicle i Jordi Évole anava darrere. Durant el trajecte, en un moment de rialles, el de Cornellà de Llobregat va tronar a desmaiar-se. Aquest cop, però, José Manuel i David ja sabien què li havia passat. «Li ha donat un altre, van manifestar». 

Ensurt a 'El Hormiguero'

Com hem esmentat anteriorment, l'any 2021 Jordi Évole també va patir un atac de cataplexia en plena emissió de 'El Hormiguero'. En aquesta ocasió, es va produir quan el programa va premiar un televident amb un xec de 3.000 €. Encara que aquest cop, el periodista no va acabar desplomant-se. 

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp