YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

McDonald's mantindrà el restaurant de la Ronda Litoral a Barcelona

Aquest restaurant, propietat de la companyia, compta amb una plantilla d'uns 100 empleats

El logo de McDonald's en un dels seus establiments
McDonald's mantindrà el restaurant de la Ronda Litoral a Barcelona | Cedida

La cadena de restauració McDonald's mantindrà el restaurant de Ronda Litoral, a la Vila Olímpica de Barcelona, que operava en ell des de 1993 en règim de concessió administrativa amb l'Ajuntament de Barcelona, segons ha informat aquest dijous en un comunicat.

Després de finalitzar el termini d'adjudicació, tant aquest restaurant com la resta de locals i immobles que estaven en la mateixa situació, han sortit a subhasta pública amb un dret de tanteig a favor dels concessionaris que han anat explotant els locals durant aquests anys.

Aquest restaurant compta amb una plantilla de 100 empleats

Així, la companyia ha exercit el seu dret d'adquisició preferent i s'ha fet seu finalment l'establiment, després d'igualar l'oferta presentada per Burger King fa uns mesos en la subhasta pública realitzada en la Delegació Especial d'Economia i Hisenda a Barcelona.

Aquest restaurant, propietat de la companyia, compta amb una plantilla d'uns 100 empleats i la parcel·la en la qual està situat compta amb una superfície de 1.969 metres quadrats i una edificació de 601 metres quadrats construïts.

A més, la cadena de restauració té previst emprendre una inversió en el restaurant amb l'objectiu de reformar-lo tant en l'exterior com a l'interior, amb actuacions com la transformació de les cuines per a preparar els productes al moment, entre altres.

Actualment, la cadena de restauració compta amb 21 restaurants a Barcelona i 93 a Catalunya.

La parcel·la era pública, i el Govern la hi va cedir a l'Ajuntament de Barcelona

La parcel·la és pública i era propietat del Govern que la hi va cedir a l'Ajuntament de Barcelona en el marc de les obres i infraestructures olímpiques que es van dur a terme com a motiu de la celebració de les olimpíades en la capital catalana.

L'acord incloïa, entre altres aspectes, el subministrament gratuït de menjars als voluntaris olímpics i, a canvi, s'oferia la concessió del restaurant durant 27 anys, finalitzant la mateixa el juny del 2019.

Els taxistes de Barcelona es manifesten contra la tornada d'Uber a la ciutat

Aquest dijous, a les 10.00 del matí, ha tingut lloc una protesta promoguda pels taxistes de Barcelona en contra de la tornada d'Uber a la ciutat, un fet que han titllat d'«il·legal». La marxa lenta ha aplegat més de 120 taxis a l'avinguda Maria Cristina, provocant afectacions en el trànsit de Barcelona

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari