YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Melania, a punt de donar la pitjor notícia de la seva vida a Trump: «Compta els minuts»

L'exassessora de Trump i la millor amiga de Melania han revelat els secrets més amagats de la parella

Donald Trump i Melania Trump davant d'una creu en una església dels Estats Units
Melania podria estar plantejant-se el divorci un cop Donald Trump deixi de ser president | The White House

L’aclamada victòria de Joe Biden com a president dels Estats Units és només un dels problemes de Donald Trump. El fins ara líder nord-americà no té prou sent el primer president a perdre unes reeleccions en tres dècades, sinó que ara s’ha d’enfrontar també a un possible divorci amb Melania, qui faria temps que està desitjant allunyar-se de l’empresari.

Així ho confirma l’exassessora de Trump, Omarosa Manigault Newman, al seu llibre ‘Unhinged’ (Volàtil) de l’any 2018. Manigault, qui també va ser directora de comunicacions de l’Oficina d’Enllaç Públic i va poder passar onze mesos al costat de la parella, assegura que Melania mai va pensar que el seu marit es convertiria en president.

Fa anys que Melania «compta els minuts perquè Trump deixi la Presidència»

El llibre va ser rècord en vendes fa dos anys, quan va veure la llum públicament. Ara, diversos mitjans com ‘Daily Mail’ tornen a ressorgir les paraules de l’exassessora de Trump per confirmar allò que molts sospitaven: la relació entre el president i la primera dama no era tan idíl·lica com ells volien fer veure.

Manigault explica al citat llibre que Melania no pensava que Trump guanyaria les eleccions. És més, el seu trasllat a la Casa Blanca va durar cinc mesos excusant-se amb el seu fill, qui «havia d’anar a l’escola».

Tot i això, Melania també va ser la primera a mostrar llàgrimes d’emoció quan el seu marit va guanyar les eleccions. O, almenys, ningú es va plantejar que el seu plor no fos d’alegria. Tal com s’afirma al llibre, però, sembla que fa anys que Melania estaria «comptant els minuts perquè Donald Trump deixi la Presidència i així poder divorciar-se».

L'exmillor amiga de Melania confessa que Trump va amenaçar de deportar la seva dona 

Però l’exassessora de Trump no ha estat l’única que ha parlat sobre la relació entre l’expresident i la seva dona. Stephanie Winston Wolkoff, qui va ser la millor amiga de Melania i la seva assessora, també va escriure una publicació on relatava els secrets que la seva amiga l’havia confessat.  

Al seu llibre ‘Melania i jo: auge i caiguda de la meva amistat amb la primera dama’, Stephanie explica que no era el primer cop que l’eslovena s’havia plantejat el divorci. En aquell moment, explica la seva antiga assessora, Trump va amenaçar de deportar-la si decidia continuar amb la separació. Stephanie Winston també afirma que feien vides separades i fins i tot dormien en llits i habitacions diferents.

La possible raó per la qual Melania no pot criticar Trump

L’actitud de Melania és qüestionable, però la seva explicació també aniria lligada al mateix Donald Trump. Segons comparteix ‘Daily Mail’, el fins ara president hauria firmat amb la segona esposa, Marta Maples, un acord prenupcial en el qual li prohibia parlar malament d’ell a entrevistes o llibres. Això, segons el mitjà britànic, podria estar passant també amb Melania Trump.

Ara, sembla que Donald Trump s’enfronta a un delicat moment personal mentre passa per la seva pitjor ratxa professional. A banda de la seva derrota –la qual encara no accepta- se li suma el veto patit per la majoria de cadenes de televisió, les quals van interrompre el seu discurs per afirmar que les seves paraules eren mentida. Caldrà esperar per veure si les paraules de les assessores de Trump i Melania acaben sent realitat o si la fins ara primera dama romandrà al costat del seu marit després que aquest abandoni la Casa Blanca.


Comentaris

envia el comentari