La Primitiva deixa un pot de més d'11 milions d'euros i un premi a Catalunya

Una butlleta guanyadora amb sis encerts ha estat validada a Barcelona, deixant més de 681.000 euros

Imatge d'una administració de Loteria
Una butlleta guanyadora ha estat validada en una administració de Barcelona | Cedida

ACTUALITZACIÓ IMPORTANT 08/11/2020

A la primera versió d'aquesta notícia s'informava sobre un suposat català que ha guanyat 11 milions d'euros en el sorteig de La Primitiva, cosa totalment errònia. El barceloní al qual fa referència la notícia ha validat una butlleta amb un encert de primera categoria (sis encerts), que li reporten un total de 681.864,64 euros, i no els 11 milions, que queden per al gran pot. Catalunya Diari demana disculpes per aquest error als seus lectors, i ha modificat la notícia per proporcionar la informació correcta. 

Validen a Barcelona una butlleta encertant de primera categoria de La Primitiva

Hi ha persones amb sort. Però que et toqui la loteria és de ser molt afortunat. Així d'afortunat s'ha sentit un català aquest diumenge, el qual s'ha despertat amb uns centenars de milers d'euros més al compte bancari. Així és: el sorteig de la Primitiva ha caigut a Catalunya, i no ha deixat concretament una quantitat baixa, sinó un total de 681.864,64 euros. 

El sorteig es va realitzar el passat dissabte, 7 de novembre, i va resultar premiada la combinació guanyadora amb els números 20, 6, 48, 9, 2 i 22, el complementari amb el número 16 i el reintegrament el 8. D'altra banda, el 'Joker' va ser l'1247927. Pel que fa al gran premi en joc, ha ascendit a un total d'11.539.616 euros. 

Si bé no hi ha hagut un afortunat que s'hagi emportat tots els milions, sí que hi ha hagut dos encertants del primer premi de categoria, un total de sis xifres encertades. Les butlletes guanyadores van resultar estar validades, una a l'Administració de Loteries número 73 de Barcelona i, la segona, a la número 3 de Sanlúcar de Barrameda, a Cadis. Tenint en compte que hi va haver dos encertants, el premi que correspon a cada guanyador és d'un total de 681.864,64 euros per persona— encara que inferior als 11 milions inicials, una xifra gens envejable —. 

La Loteria de Nadal d'enguany està en perill i el sector llança un preocupant avís

La crisi sanitària està afectant molt a la nostra manera de viure. A banda de canviar el nostre dia a dia, també està posant en perill la celebració d'una de les èpoques més importants de l'any: Nadal. I amb això, també moltes de les coses que acompanyen a aquesta festivitat, com és el cas de la Loteria de Nadal. El tancament de bars i restaurants i les restriccions de mobilitat estan afectant molt al negoci de Loteries i Apostes de l'Estat. 

Així doncs, des de l'Agrupació Nacional d'Associacions Provincials d'Administradors de la Loteria (ANAPAL) han amenaçat que estan passant per una situació «molt preocupant» i han confirmat que una part de les 14.000 ocupacions que genera el sector estan risc.

Això mateix passa amb 1.200 milions de vendes del Sorteig de Nadal les quals, segons els administradors de la Loteria, també estan en perill. «Portem un interanual bastant negatiu. Estem entre el 25 i el 40% d'un interanual a la baixa, i a Nadal esperem que puguem remuntar, però la situació està difícil».

Els venedors de loteria han descrit com a «descoratjadores» les xifres de venda. Les previsions que té el sector de cara a les pròximes festivitats tampoc són encoratjadores. Els clubs esportius, les entitats festives, les empreses i les organitzacions socials són, generalment, el motor de vendes per al sorteig, i enguany «no registren el volum» dels anteriors, amb una caiguda del 50%, la qual cosa suposa unes xifres «molt preocupants», tal com informen des d'ANAPAL en un comunicat. 


Comentaris

envia el comentari