El 'meme' del Sr. Postu sobre Ansu Fati que fa esclatar de riure les xarxes

A Lleida les bromes sobre el nom d'aquest jove jugador del Barça no han fet més que començar

Al Sr. Postu no li falta imaginació i, sobretot, sentit de l'humor. El passat diumenge el jugador Ansu Fati va debutar en el primer equip del Barça i es va posicionar com el més jove en fer-ho en l'equip blaugrana.

Amb només setze anys, Ansu Fati va deixar a tot públic bocabadat per la seva rapidesa, la seva intel·ligència en el joc i per la seva ràpida adaptació a la plantilla durant els pocs minuts els quals va jugar.

El 'meme' que ha fet esclatar de riure als lleidatans

Però més enllà que futbolísticament Ansu Fati es convertís en la notícia dels darrers dies en el món esportiu, a Lleida les bromes sobre el seu nom no han fet més que començar. Després de moltes demandes, el Sr. Postu va publicar a les diferents xarxes socials de Postureig de Lleida un 'meme' relacionat amb el nom del jove jugador i les pràctiques agrícoles del món de la pagesia.

Concretament, a la imatge publicada al perfil es podia veure clarament el jove jugador amb el seu nom a la part de darrere de la samarreta i s'acompanyava amb el text: «Dis-li al crio que vaigo al tros, que reculli, asporgui i...'Ansufati'». Aquest joc de paraules ha fet esclatar de riure les xarxes que, més enllà d'aquesta broma tan lleidatana, admiren el talent innat d'aquesta jove promesa del futbol.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari