YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Tot el que no t'has de creure de la Loteria de Nadal

Els dies pròxims al sorteig les xarxes socials s'omplen d'afirmacions falses

Tot el que no t'has de creure de la Loteria de Nadal | Gtres

Aquest diumenge dia 22 de desembre és una data marcada en totes les agendes i calendaris dels espanyols. No se celebra la Loteria de Nadal cada dia, ni es poden guanyar milions d'euros, és per aquests motius que moltes persones esperen il·lusionades aquest dia per veure si els canvia la vida.

 

Les mentides que es diuen sobre la Loteria de Nadal

Des de fa un temps, per aquestes dates, circulen per les xarxes socials diverses afirmacions que tenen a veure amb aquest sorteig.Algunes d'elles són falses, com les que us expliquem a continuació:

1. No és cert que perquè s'hagi comprat el dècim en una administració on hagi tocat més vegades, augmentin les teves possibilitats de tindre el número guanyador.

2. El dècim amb el número 00000 no és de la Casa Reial. Fonts de la mateixa institució han afirmat que no se'ls regala cap número.

3. L'administració de Loteria 'La Bruixa d'Or' no és independentista. Com a part de l'estratègia per a desmentir aquestes informacions, han canviat les seves seus a Madrid i Navarra.

4. No augmenten les teves possibilitats si jugues el mateix número cada any. Tots els números tenen exactament les mateixes possibilitats de ser premiats. Tampoc és cert que si un número ha sigut premiat l'any anterior, el següent any quedi en blanc.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari