YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El número del 'Gordo' de Nadal d'enguany, revelat per una vident

Ha confessat al programa ‘En el punto de mira’ que sabia la combinació guanyadora

El número del 'Gordo' de Nadal d'enguany, revelat per una vident | Cuatro

Aquest dimarts passat es va emetre per Cuatro, el programa 'En el punto de mira' especial de la Loteria de Nadal. Entre les entrevistes realitzades es trobava Elsa Altagracia, una famosa pitonissa dominicana coneguda per haver endevinat diversos premis de la Loteria.

L'any 2017 Elsa va comprar dos dècims del segon premi del sorteig i ella mateixa assegura que «també vaig saber un altre de Portugal de 69 milions d'euros». Durant el programa, la dona va mencionar el número que guanyaria aquest any.

La veu en off del reportatge explicava que des que la vident «va llençar la seva predicció, gent de tota Espanya es va interessar per aconseguir el dècim, inclús l'equip del programa». Tot i que van tenir cura en censurar el número del qual es parlava, mitjans locals han assegurat que es tracta del 86.098.

«Veig esperits que em van dir que l'endemà tindria la numeració»

La pitonissa va explicar com se n'havia assabentat del dècim i segons va confessar «veig esperits, venen al meu llit i em diuen coses». «Aquesta vegada em van dir 'demà quan t'aixequis, quan surtis al carrer, tindràs la numeració'. Quan vaig sortir i estava al portal vaig veure el número escrit amb fil negre» va dir.

Haurem d'esperar fins al pròxim diumenge dia 22 de desembre durant el sorteig de Nadal per saber si el que diu Elsa és cert. Fins ara, la seva predicció ha causat molt de furor i moltes persones s'han mobilitzat per aconseguir el dècim. De fet, ja està esgotat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari