Mercadona entrega 27.300 unitats de llentia cuita a Creu Roja Catalunya

Així, la cadena valenciana pretén ajudar a les necessitats dels col·lectius vulnerables per la crisi

Façana exterior d'un establiment de Mercadona
Mercadona ha donat gran quantitat d'aliments per cobrir les necessitats per la crisi | Mercadona

Mercadona ha lliurat aquest dijous un total de 27.300 unitats de llentia cuita, uns 15.500 quilograms, a Creu Roja Catalunya per a ajudar a les necessitats de col·lectius vulnerables davant l'emergència sanitària del coronavirus, ha informat en un comunicat.

Des del 27 de març i fins a l'actualitat, la cadena de supermercats ha lliurat prop de 365.000 quilograms d'aliments a diverses entitats socials i organitzacions benèfiques de tota la comunitat.

El director de Relacions Externes de Mercadona a Girona i Barcelona NordSanti Mont, ha agraït el treball d'entitats socials com Creu Roja, mentre que el president de Creu Roja Catalunya, Josep Quitet, ha afirmat que gràcies a la donació de la companyia poden reforçar la distribució d'aliments, ja que el nombre de famílies que estan en risc d'exclusió social ha augmentat un 30% a causa de la pandèmia.

Quasi 20.000 milions d'euros en vendes de productes locals

Paral·lelament, la companyia de supermercats té previst comprar 1.000 tones d'espàrrec verd d'origen espanyol per a la campanya del 2020, que va del març al juny aproximadament.

Per proveir d'aquest producte les més de 1.600 botigues que Mercadona té ubicades a Espanya i a Portugal, la companyia col·labora amb diferents proveïdors que tenen camps situats a AndalusiaCastella La Manxa i Extremadura.

En concret, treballa amb els proveïdors Espárragos de Granada SCA de Láchar (Granada), Centro Sur Sdad. Coop. Andaluza de Huétor Tajar (Granada), Única Fresh-Granagenil de Purchil (Granada), Espabadiel de Torre del Burgo (Guadalajara) i Tany Nature de Don Benito (Badajoz). Compromesos amb els productes locals El 2019 les compres de Mercadona a Espanya van assolir un valor superior als 19.970 milions d'euros.


Comentaris

envia el comentari