Mercadona entrega més de 28.000 unitats de llentia cuita a la Creu Roja a Catalunya

La companyia de supermercats ha donat prop de 950.000 quilos d'aliments fins avui

Imatge dels representants de Mercadona i la Creu Roja en el moment de la donació de les llenties cuites
Mercadona ha donat fins avui prop de 950.000 quilos d'aliments | Mercadona

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha fet efectiva aquest divendres l’entrega de 28.200 unitats de llentia cuita (el que equival a 16.000 quilos) a la Creu Roja a Catalunya. Aquesta nova donació de la companyia forma part de les que està duent a terme a diverses entitats socials i organitzacions benèfiques d’arreu de Catalunya a conseqüència de la situació derivada de la Covid-19.

En total, des de l’1 de gener i fins avui, Mercadona ha lliurat 950.000 quilos d’aliments, tant secs com frescos, i articles d’higiene personal a la Creu Roja, als bancs dels aliments de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, al banc de productes no alimentaris La Nau i a 35 menjadors socials, entre d’altres. Dels 950.000 quilos donats  des de principis d’any, 670.000 corresponen als mesos d’abril, maig i juny, període en què ha incrementat les donacions per ajudar a pal·liar, en la mesura del possible, les demandes dels col·lectius més necessitats.

  

proteïna vegetalcoronavirus

  

 Creu Roja

  

Un dels compromisos que Mercadona manté amb la societat és retornar part de tot el que rep d'ella. Amb aquest objectiu, es desenvolupa el Pla de Responsabilitat Social de la companyia que atén el component social i ètic a través de diferents línies d'actuació sostenibles que reforcen la seva aposta pel creixement compartit.

  

 millors condicions de qualitat i seguretat alimentària

  

1.478 tones d’aliments crisi sanitària primera necessitat

Comentaris

envia el comentari