YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Mercadona incrementa més d'un 70% les vendes de productes per a preparar i conservar aliments a casa

Per contra, la companyia valenciana ha informat que el consum d'ambientadors de cotxe ha caigut un 60%

Exterior d'un establiment Mercadona
Els productes per a preparar i conservar aliments han incrementat les vendes un 70% a Mercadona. | Cedida

Mercadona ha incrementat més d'un 70% les vendes de productes per a preparar i conservar aliments a casa pels canvis d'hàbits del consumidor, perquè els ciutadans aprofiten el temps de confinament pel coronavirus per a cuinar més. Concretament, pugen les vendes de productes per a elaborar rebosteria com a motlles, paper vegetal i film transparent; així com productes per a conservar menjar, com recipients hermètics i bosses per a aliments. En aquest sentit, destaca que les vendes del paper d'alumini, producte utilitzat generalment per a embolicar aliments per a sortir de casa, cau un 20%.

De l'assortiment per a cuinar i preparar rebosteria, destaquen els motlles, de diferents grandàries i formes; el paper vegetal; i el film transparent, amb diferents resistències. En canvi, de l'assortiment per a conservar aliments durant més temps i en millors condicions, destaquen els recipients hermètics, de diferents grandàries i formes; i les bosses per a guardar aliments, amb varietat d'usos, tant per a emmagatzemar, congelar o rostir.

Així mateix, Mercadona ha destacat que tots els proveïdors responsables de l'abastiment d'aquests productes han reforçat la producció d'aquests per a garantir el seu proveïment en les més de 1.600 botigues que la companyia té situades a Espanya i Portugal.

La venda d'ambientadors de cotxe cau un 60%

Si les vendes relacionades amb productes per a preparar i conservar aliments a casa han crescut, Mercadona ha informat que durant el confinament s'han vist reduïdes en més d'un 60 % les vendes dels ambientadors de cotxe pel canvi d'hàbits del consumidor, ja que «ara el client es desplaça menys amb el vehicle».

La companyia valenciana ha explicat també que les vendes dels ambientadors de la llar cauen aproximadament un 4 % perquè «el consumidor no els percep com un producte de primera necessitat», tot i que «es comença a observar que el client torna a incorporar aquest producte a la compra habitual de manera progressiva».

De l'assortiment d'ambientadors de cotxe, que elabora el proveïdor Francisco Aragón a Molina de Segura (Múrcia) i Relevi SPA a Itàlia, la companyia n’ofereix dues opcions: una per a penjar al retrovisor i una altra per a col·locar a la reixeta de ventilació. D'altra banda, de l'assortiment d'ambientadors de la llar, que també elabora el proveïdor Francisco Aragón, cal destacar que s'ofereix una àmplia gama de productes per a perfumar la casa.


Comentaris

envia el comentari