Exterior d'un establiment de Mercadona

Mercadona a tots els seus supermercats llença un nou producte fet a Catalunya

La nova col·lecció és d'edició limitada

Què n'és d'important consumir productes de proximitat, oi? I encara més amb la recent vaga de transportistes i l'encariment desmesurat del cost dels carburants.

Què us semblaria si us diguéssim que un dels supermercats més populars ha posat a la venda, des de mitjans del mes de març, una sèrie de nous productes fets a casa nostra? Sona bé, no?

Doncs ja podeu estar atents i atentes perquè Mercadona llança una nova col·lecció de productes fets a Catalunya. Concretament a Ulldecona, Tarragona.

Una nova col·lecció d'edició limitada

Una de les seccions més populars de l'establiment de Juan Roig Alfonso és la perfumeria, on mostren tota mena de productes de bellesa i cura personal.

Així, la nova col·lecció de bellesa d'edició limitada s'anomena 'Elixir Spring Bloom', la qual es compon de cinc productes per la cura de la pell.

Tots ells, estaran disponibles fins a l'estiu i destaquen per la seva elaboració amb ingredients naturals i presentats amb envasos elegants i pràctics. A més, el seu preu és molt assequible.

Nous productes de Mercadona
Els productes estan fets amb ingredients naturals. | Mercadona

Què inclou la línia?

Els cinc articles comparteixen una fragància comuna, vibrant i lluminosa, en la qual es fusionen els cítrics mediterranis amb notes afruitades i enfustades.

1. Fragància (4 euros): 

La qual fa una olor espectacular. Et sentiràs fresc al llarg de tot el dia.

2.  Gel micel·lar de bany (3 euros): 

El qual incorpora micel·les, petites partícules que atreuen les impureses de la pell com si fossin imants, deixant una agradable sensació de neteja i benestar.

A més, la seva fórmula amb extracte de calèndula aporta una major suavitat.

3.  Exfoliant corporal  (4,50 euros):

La combinació dels olis hidratants que conté, farà que la teva pell quedi renovada, nodrida, suau i perfumada.

4.  Crema hidratant corporal textura iogurt (3,50 euros): 

La seva textura lleugera i refrescant, convida a gaudir d'un bon massatge. A més, està formulada amb karité perquè aporti la hidratació necessària.

5.  Desodorant (2,50 euros): 

Aporta sensació de frescor durant tota la jornada.

▶️ Proposen una gran rebeixa en el preu de transport públic a Barcelona

País Valencià i Catalunya

El proveïdor 'Totaler RNB' és el responsable d'elaborar aquests productes a les seves instal·lacions situades a Rafelbunyol, València, tret del desodorant en esprai corporal, que el produeix 'Laboratorios Maverick' a Ulldecona, Tarragona.