Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la façana de Mercadona

Mercadona llença diverses ofertes per majors de 45 anys: mira les vacants disponibles

Busques feina i tens més de 45 anys? Descobreix les ofertes que Mercadona té per a tu

És cert que vivim moments tant complicats com difícils. A la pandèmia de coronavirus, el confinament i les quarantenes, se li va sumar la guerra d'Ucraïna, cosa que ha originat problemes en moltes empreses i famílies.

No hi ha dubte que l'ocupació ha estat una de les més afectades, unida a l'elevat preu dels aliments i els productes, cosa que ha originat una autèntica crisi sense precedents.

A més, el nostre país ha patit una taxa d'atur elevada els darrers anys, especialment durant la crisi econòmica global del 2008 i la recessió que va seguir. La taxa d'atur a Espanya ha disminuït els darrers anys, però encara continua sent relativament alta en comparació amb altres països de la Unió Europea.

I aquesta desocupació ha afectat principalment persones joves i grans. En aquestes darreres, el grup més afectat sol ser els que tenen més de 45 anys. Per sort,Mercadona disposa d'una sèrie d'ofertes de feina especialment pensades per a persones de més de 45 anys. Si les vols descobrir, te les esmentem tot seguit.

Com són i en què consisteixen les ofertes de feina de Mercadona per a més grans de 45 anys?

Si busques  feina en aquests moments, i tens més de 45 anys, has de saber que estàs de sort. I és que Mercadona ha presentat una sèrie d'ofertes de treball especialment concebudes per a persones que estiguin en aquest grup d'edat.

La veritat és que la popular cadena de supermercats Mercadona ha començat l'any amb més de 250 llocs de treball. I, la majoria, són per a persones més grans de 45 anys, amb llocs per a personal de botiga.

Concretament, consisteixen en 255 vacants que trobem publicades a la seva borsa d'ocupació, a la qual els diferents interessats poden enviar el seu currículum per intentar, almenys, optar per una.

El millor de tot és que no exigeixen cap experiència prèvia. I un dels més demandats és la de personal de supermercat, cosa que inclou caixeres, reposadors i atenció al client.

Foto d'una caixera de supermercat.
Mercadona ha presentat una sèrie d'ofertes de treball. | Getty Images

Quins requisits es demanen?

Tot i que és cert que, com hem dit a l'apartat anterior, no hi ha cap requisit pel que fa a tenir experiència prèvia (això és, no cal), sí que hi ha un requisit que haurien de complir tots els que sol·licitin una vacant.

En què consisteix? Bàsicament han de comptar amb l'Educació Secundària Obligatòria (ESO), o equivalent. A més, també la companyia demana que siguin capaços de treballar en equip.

I tenir motivació per treballar. D'altra banda, en cas d'ocupar una de les posicions relacionades amb el treball de repartiment, caldrà disposar de carner de conduir.

A continuació et descobrim més informació

Si vols treballar a Mercadona, actualment disposes d'algunes ofertes útils, com a personal per als supermercats de Pozuelo de Alarcón, Majadahonda i Villaviciosa d'Odón.

També per a personal per als supermercats de Granollers, les Franqueses del Vallès i la Garriga. I per a Viella i Mijaran (Lleida), Osca o com a mosso de magatzem al centre logístic de Madrid.

De quant és el sou?

Les ofertes esmentades parteixen de sous de 1.425 euros mensuals per a aquells llocs de treball a jornada completa, i que no disposin de cap mena d'antiguitat a la companyia.

A més, la mateixa cadena de supermercats ha confirmat que els sous dels seus empleats seran augmentats d'acord amb l'IPC del mes de desembre passat, per la qual cosa els qui disposin d'un any d'antiguitat (o siguinacabats de contractar) passaran a cobrar 1.507,65 euros bruts mensuals.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!