Imatge de la seu del ministeri de la seguretat social

La Seguretat Social posa sobre la taula milers de llocs de treball amb sous elevats

L'organisme ofereix un total de 1.780 places

Des del Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions ofereixen 1.780 noves ofertes d'ocupació. Les places són per treballar a diferents administracions de l'organisme.

Per això, han creat un lloc web especial on podràs conèixer tota la informació. Aquesta iniciativa forma part del compromís que han adquirit per modernitzar l'Administració en un termini de 3 anys.

Per tant, l'organisme incrementarà la plantilla de les entitats gestores, així com de serveis comuns, a fi de facilitar, millorar i garantir l'atenció pública al conjunt dels ciutadans.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

 

Aquests són els serveis que es volen reforçar

Entre els serveis que es busca reforçar hi ha l'Ingrés Mínim Vital. També la gestió i el control dels beneficis en matèria de Seguretat Social en relació amb els ERTS de la reforma laboral.

A més, es vol promoure el desenvolupament d'un nou sistema de cotització per als treballadors autònoms. D'altra banda, també es vol potenciar el control sobre el frau a les cotitzacions, empreses fictícies i altres prestacions.

 

Així es distribueixen les places ofertes per la Seguretat Social

D'aquest total de 1.780 places de la Seguretat Social, 970 correspondran al cos general administratiu de l'Administració general de l'Estat. La resta queden dividides en diferents apartats.

 

Cos Superior d'Actuaris, Estadístics i Economistes

Tres de les places són per al Cos Superior d'Actuaris, Estadístics i Economistes de la Seguretat Social. Per accedir-hi, cal tenir el títol de Doctor, Llicenciat, Enginyer, Arquitecte o Grau.

 

Cos Superior d'Interventors i Auditors de l'Administració

Dotze places són per al Cos Superior d'Interventors i Auditors de l'Administració de la Seguretat Social. En aquest cas, cal tenir títol de Llicenciat, Enginyer, Arquitecte o Grau.

Imatge de l'oficina de la seguretat social
Les 1.780 places es divideixen en diversos sectors | SEGURETAT SOCIAL

 

Cos superior de lletrats de l'Administració

27 places més són per al Cos Superior de Lletrats de l'Administració de la Seguretat Social. Per accedir-hi, cal comptar amb el títol de Llicenciat o de Grau en Dret.

 

Cos superior de tècnics de l'administració

153 places estan destinades al Cos Superior de Tècnics de l'Administració de la Seguretat Social. Per això, cal disposar del títol de Llicenciat, d'Arquitecte, d'Enginyer o de Grau.

Metges Inspectors del Cos d'Inspecció Sanitària de l'Administració

115 places més són per a Metges Inspectors del Cos d'Inspecció Sanitària de l'Administració de la Seguretat Social. Per això, cal comptar amb el títol de Llicenciat o de Grau en Medicina.

 

Cos de gestió de l'administració

445 places són per al Cos de Gestió de l'Administració de la Seguretat Social. En aquest cas, cal tenir el títol d'Enginyer Tècnic, de Diplomat Universitari, d'Arquitecte Tècnic o de Grau.

45 més d'aquestes places són per al Cos de Gestió de l'Administració de la Seguretat Social especialitat en Auditoria i Comptabilitat. Per això, cal comptar amb els mateixos títols que en el cas anterior. Per acabar, 28 de les places estan destinades als vaixells hospital de l'Institut Social de la Marina, així com de metges de sanitat marítima.

Examen
La Seguretat Social ja ha publicat les convocatòries | Getty Images

 

Informació útil sobre la convocatòria de places de la Seguretat Social

Al web habilitat sobre aquestes places per la Seguretat Social s'hi indiquen les dates de les pròximes convocatòries. Per a l'oferta d'ocupació pública del 2021, la data és el pròxim 27 de juliol.

En el cas de l'oferta d'ocupació pública del 2022, la data de la convocatòria és el 24 de maig. Així mateix, a la pàgina recorden que ja són més de 400 les persones que han superat el procés selectiu el 2022 i animen a fer-se un lloc dins de l'oferta laboral de l'Administració.