Dani Alves

Dani Alves torna a canviar la versió dels fets: «Volia protegir aquesta senyoreta»

El brasiler ha canviat un total de quatre vegades la seva versió dels fets

Nou gir en el cas Alves. L'audiència de Barcelona ha d'anunciar en les pròximes hores si el jugador brasiler pot sortir del centre penitenciari Brians 2, on fa més de trenta dies que està en presó preventiva. El tribunal ja va abordar aquest afer dijous passat, però va acabar ajornant la decisió fins a principis d'aquesta setmana.

L'exjugador del FC Barcelona va entrar en presó preventiva el passat vint de gener per estar acusat d'una agressió sexual a Barcelona a finals de 2022. La setmana passada, en la darrera declaració d'Alves, el seu advocat va reconèixer per primera vegada que hi havia hagut sexe amb penetració. Un detall que fins aquell moment, l'exculer havia negat profundament.

Alves hauria mentit per tal de protegir a la jove

Segons el Diari Ara, Alves hauria estat mentit tot aquest temps per protegir a la jove de vint-i-tres anys que suposadament va agredir. Tal com ha afirmat el diari, la setmana passada, durant la seva darrera declaració, li va tremolar la veu i va acabar dient: «Jo la veritat és que volia protegir aquesta senyoreta».

Aquesta nova versió del jugador és la quarta declaració diferent que ha fet durant tot el procés. I és que Alves ha canviat moltes vegades la seva versió dels fets des que va entrar a la comissaria dels Mossos per primer cop i va assegurar que no coneixia de res la noia que l'acusava de violar-la.

Canvis constants en les seves declaracions dels fets

El vint-i-tres de gener, el futbolista brasiler va oferir tres relats diferents davant de la jutgessa. Primer, a preguntes de la magistrada, va dir que no va passar res de res. En el segon interrogatori, el que li va realitzar la Fiscalia, va afirmar que simplement es van creuar a les portes del lavabo del reservat de la discoteca Sutton de Barcelona.

Finalment, en veure's acorralat per l'acusació particular per unes proves que no avalaven cap de les seves versions anteriors i uns testimonis que descrivien una pel·lícula dels fets totalment diferent, va dir que no havia dit la veritat per no inculpar la seva víctima. El canvi constant de versions per part del brasiler, sumat a les altes probabilitats de fugida d'Espanya, va fer que ingresses a presó, de caràcter preventiu.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!