Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Façana de Mercadona

Mercadona rep la queixa d'una clienta a primera hora: «No li agrada gens»

La clienta ha posat en dubte a les xarxes socials que el menjar per emportar s'elabori cada dia

Fa temps que Mercadona va voler afegir una nova secció a les seves botigues. A través d'aquesta, qui vulgui pot comprar menjar cuinat al dia per a poder endur-se'l a casa o, en el cas d'aquells establiments que disposen de taules, menjar-se'l. És una solució per als que han de menjar fora de casa o van amb pressa.

Entre la varietat de productes que trobem hi ha arròs, pasta, truita, pizza, croquetes... Una varietat que fa que sigui difícil trobar quelcom que no ens agradi. És una zona que sol cridar l'atenció per la quantitat de menjar que es veu. Grans paelles, nombrosos tuppers... Tot llest per a emportar-s'ho a casa.

Davant d'aquesta quantitat de menjar, els dubtes sobre la qualitat d'aquests productes han sorgit a molts clients. Tenir cada dia el menjar preparat quan Mercadona obre fa als consumidors plantejar-se si de debò és un producte acabat de fer.

Dubtes amb menjar take away de Mercadona

Com t'acabo de contar, un dels dubtes que planteja la secció de menjar cuina per emportar de Mercadona és si aquesta de veritat es fa cada dia. Per a alguns, és difícil de creure tenint en compte la quantitat de menjar que queda en finalitzar la jornada.

Per això demostrar que tenen, hi ha alguns usuaris de xarxes socials que han volgut mostrar la situació del supermercat en obrir. Un exemple d'això que t'estic explicant es pot veure al compte de la usuària @foodingsvq de Tik Tok. S'hi mostra com, a l'hora d'obrir la botiga, ja està tot col·locat.

Això planteja a la pròpia clienta el dubte de si aquest àpat realment és del dia o són la resta de la jornada anterior que s'han tornat a treure a la venda. I així els trasllada a tots els seus seguidors per poder saber quina és la realitat que es troba darrere dels productes d'aquesta secció.

Les respostes no s'han fet esperar. És més, el vídeo compta amb gairebé un milió de reproduccions. La popularitat d'aquesta publicació també es veu reflectida en el nombre de comentaris d'altres usuaris, alguns fins i tot volent donar-ne la versió en primera persona com a treballadors de la cadena.

Els treballadors de Mercadona responen

Quan es posa en dubte la qualitat d'un producte o de la manera de fer una cadena, normalment és ella mateixa la que surt al pas explicant com es fan les coses. En aquest cas, encara que Mercadona no se n'ha manifestat, sí que ho han fet alguns dels seus treballadors que han volgut deixar la seva resposta en aquest vídeo.

Servei Mercadona
És una solució per als que han de menjar fora de casa o van amb pressa | Mercadona

Amb això, volen deixar clar que el menjar que es posa a la venda cada dia es prepara cada dia. Sí que és veritat que també expliquen què hi ha al darrere. Indiquen que la major part és precuinada, per la qual cosa no han de dur a terme l'elaboració des de zero.

En concret, expliquen que els responsables d'aquesta feina entren a treballar entre les 5 i les 6 del matí. Ells s'encarreguen d'encendre els forns per preparar cada dia el menjar que posaran a la venda. Tenen la directriu de tenir-ho tot llest i col·locat a les 9. D'aquesta manera, s'explica que tot estigui col·locat un cop s'obre al públic.

En aquest sentit, també han estat recolzats per la competència. Per exemple, un treballador de Carrefour explica que a la seva feina fan el mateix. És a dir, entren de matinada perquè estigui tot a punt quan arriben els primers clients. Sempre amb nou menjar cada dia.