Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Leo Messi sortint del Camp Nou

Messi: «Assumeixo els meus errors, que si van existir només van ser per fer un Barça més fort»

L'astre argentí envia un missatge a tots els aficionats blaugranes
Imatge de Leo Messi sortint del Camp Nou
Imatge de Leo Messi sortint del Camp Nou | Instagram (@leomessi)

Leo Messi ha tornat a parlar. El capità del Barça ho ha fet per posar pau a la crisi esportiva-institucional que viu el club i de la que ell n'ha format part. En una entrevista al diari Sport, després de l'anunci de la seva continuïtat a l'equip de la seva vida, l'astre argentí demana unitat per afrontar aquesta nova temporada: «Després de tantes desavinences, m'agradaria posar punt final. Hem d'estar units tots els barcelonistes i assumir que el millor està per arribar».

Segons el davanter, «sumant passió i il·lusió serà l'única manera d'aconseguir els objectius, sempre units i remant en la mateixa direcció». Després de la crisi viscuda a causa del seu possible adéu, Messi reconeix que potser no va fer les coses del tot bé: «Assumeixo els meus errors, que si van existir només van ser per fer un Barça millor i més fort».

El capità del FC Barcelona aprofita l'entrevista per enviar un missatge directe als aficionats blaugranes, que han viscut amb incertesa aquest estiu davant la complicada situació del club: «Volia enviar un missatge a tots els socis i a tots els cuers que ens segueixen. Si en algun moment a algun d'ells li pot molestar alguna cosa que vaig dir o fer, que no hi hagi dubte que sempre ho vaig fer pensant també en el millor per al club».

La dimissió de Bartomeu com a president del Barça, sobre la taula

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, encara té sobre la taula seva dimissió. De fet, no descarta dimitir si les firmes de censura són valides i el mecanisme tira endavant. Segons TV3, aquesta és una opció que segueix present entre la junta directiva, que viu un cert ambient de pessimisme i «derrotisme» amb la moció de censura.

Precisament, aquest dimarts 29 de setembre es va constituir la mesa que ha de fer el recompte de les 20.587 firmes de la moció de censura. Tal com indica el citat mitjà, si en els primers 3 o 4 dies es comprova que la xifra de validacions és molt alta, el club no acabarà trucant als més de 20.000 socis que han participat en la moció. Concretament, són necessàries 16.520 firmes de les 20.587 perquè hi hagi un referèndum on es voti el futur de Bartomeu.