Messi i Cesc ja formen part de l'accionariat del FC Andorra

El '10' del Barça i Cesc Fàbregas formen part de l'accionariat del club des que es va fer oficial el traspàs a Gerard Piqué

Primer va ser Messi i ara ha estat Cesc Fàbregas. L’FC Andorra continua creixent de la mà de Gerard Piqué i, com a mínim, al Principat ja saben que a la tribuna del Camp de la Borda Mateu hi podran veure personalitats com el mateix Piqué, Messi o Cesc Fàbregas. Segons ‘El Diari d’Andorra’, les  tres parts ja han segellat l’acord i hi entraran amb una inversió «discreta».

Com a mínim,  la inversió de Messi i Cesc Fàbregas serà més discreta que la que farà, per exemple, Rakuten. L’empresa del japonès Hiroshi Mikitani, amic personal de Piqué, es farà càrrec de bona part de la inversió inicial, tot i que la informació està encara molt desdibuixada.

  • Més informació: Piqué, a un pas de tancar el fitxatge de Messi com a inversor de l'FC Andorra

Cesc i Messi, des del primer moment a l’Andorra

Tant Messi com Cesc Fàbregas, de fet, formen part de l’accionariat de l’FC Andorra des que es va fer oficial el traspàs a Gerard Piqué. No ha estat fins aquest dimarts, però, que s’ha fet oficial que els dos futbolistes estaran oficialment vinculats al club.

Gerard Piqué, propietari de l'FC Andorra, ja ha lligat la participació de Messi i Cesc
Gerard Piqué, propietari de l'FC Andorra, ja ha lligat la participació de Messi i Cesc | CatalunyaDiari.cat

 

El mateix ‘Diari d’Andorra’, en aquest la línia, també acaba explicant que les inversions que faran Messi i Cesc Fàbregas al club serà força minsa i,  ni de bon tros, s’acostaran a la suma que oferirà Gerard Piqué.

De negociacions avançades, a fitxatge oficial

Leo Messi i Gerard Piqué
Leo Messi i Gerard Piqué, socis de l'FC Andorra   | Twitter @3gerardpiqueHQ

 

El passat dilluns, 7 de gener, sortia a la llum que les negociacions entre Piqué i Messi per a la incorporació de l’astre argentí a l’Andorra estaven molt avançades. Fins i tot, es deia que l’acord es podria tancar al llarg de la present setmana. Finalment, però,  sembla que Messi —i fins i tot Cesc Fàbregas, qui també manté una bona relació amb Gerard Piqué— han estat involucrats en el projecte de l’FC Andorra des del primer dia.