Imatge de Leo Messi durant l'entrega del premi Creu de Sant Jordi

Messi ho té clar: La dimissió de Bartomeu no provocarà que es quedi

El club blaugrana no vol vendre l'astre argentí

El cas Messi no s'atura i a mesura que avancen les hores apareixen informacions de tota mena. Segons ha informat Catalunya Ràdio, l'astre argentí té decidit que la dimissió del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, no provocarà que es quedi al club blaugrana. És a dir, el davanter del Barça té molt clar que el seu futur passa lluny del Camp Nou.

D'altra banda, tal com indica el citat mitjà, ara mateix la intenció de Leo Messi és no presentar-se aquest diumenge 30 d'agost a les proves PCR que es realitzaran a tots els integrants de la primera plantilla blaugrana. Els advocats del futbolista argentí recomanen que no ho faci. A més, han demanat una reunió amb els advocats del Barça per trobar una solució amistosa a la seva sortida.

La reacció de Bartomeu i del Barça en general ja s'ha fet pública: es planten. No es volen reunir amb Messi si la seva intenció continua sent marxar. El club assegura que, si no és per a renovar, no volen cap reunió amb el futbolista argentí i, per tant, li demanen que vingui amb els 700 milions de la seva clàusula si vol abandonar el club blaugrana.

 

Messi no vol parlar fins que estigui tot resolt

Segons Catalunya Ràdio, Leo Messi no vol parlar públicament fins que estigui tot resolt. El '10' havia demanat una reunió al club aquesta mateixa tarda per a poder pactar una sortida amistosa. El Barça, però, li tanca la porta. Així doncs, caldrà veure quin és el pròxim pas del futbolista blaugrana. Segons diversos mitjans, l'astre argentí parlarà públicament en els propers dies. A hores d'ara encara no té decidit quin serà el format de les seves declaracions.

Ara per ara però es desconeix quin serà el dia triat pel capità blaugrana ni com ho farà, ja que a causa de les mesures de seguretat establertes per la pandèmia és impossible convocar una roda de premsa, ja que les reunions de més de 10 persones no estan permeses. Una opció seria que Messi realitzés un discurs a través de les xarxes socials o bé que concedís una entrevista a algun mitjà de comunicació.

Un altre dubte que hi ha en l'aire és el dia que l'astre argentí escollirà per a fer-ho. De moment, tot el que se sap és que aquest pròxim diumenge Messi assistirà a la Ciutat Esportiva que és on el club té previst realitzar les PCR i així començar la pretemporada. Aquest podria ser el dia triat per l'argentí. El que sí que se sap és que el diumenge el pare i representant del futbolista, Jorge Messi, arribarà a Barcelona per començar les negociacions.