Leo Messi en primer pla amb la samarreta del Barça mirant fixament a càmera

Messi ho té tot tancat: ja té fet el comunicat on diu si es quedarà al Barça

El pare de Messi, Jorge Messi, ha publicat un comunicat per respondre a LaLiga

Messi ja hauria preparat el comunicat on confirma que es queda al Barça aquesta temporada. Ho ha avançat el mitjà de comunicació Sphera Sports, que informa que l'astre argentí ja ha enregistrat el missatge de la seva continuïtat. Està previst que durant el dia d'avui el davanter blaugrana publiqui el comunicat. D'aquesta manera, es tancaria el capítol del 'cas Messi'. Un serial que ha centrat totes les mirades de la informació esportiva i que ha generat una gran inquietud entre els seguidors del Barça.

Cal recordar que el cas es va iniciar el passat dimarts 25 d'agost, ara fa deu dies, quan l'argentí va enviar un burofax a la junta directiva encapçalada per Josep Maria Bartomeu notificant la voluntat de rescindir el seu contracte i abandonar el Camp Nou. Finalment però, la negativa del Barça i la complexitat del seu contracte haurien fet canviar l'opinió del jugador. A més, cap club es vol arriscar a fitxar a Messi perquè si el cas arriba als tribunals un jutge podria fer pagar la totalitat de la clàusula de 700 milions d'euros.

Així doncs, caldrà estar atent en les pròximes hores perquè és probable que Messi faci públic el comunicat on digui que es queda al Barça. L'objectiu de l'astre argentí seria continuar una temporada més, ara a les ordres de Ronald Koeman, i marxar el pròxim estiu amb un gran homenatge davant tots els aficionats, si la Covid-19 ho permet, al Camp Nou.

Resposta a LaLiga

D'altra banda, el pare de Leo Messi, Jorge Messi, acaba d'emetre un comunicat responent a LaLiga on assegura que no existeix la clàusula que va publicar el citat organisme de 700 milions d'euros. «Aquesta indemnització no s'aplicarà quan la resolució del contracte per decisió unilateral del jugador tingui efectes a partir de la finalització de la temporada esportiva 2019-2020».