Messi podria marxar del Barça gratis l'estiu i ja tindria destí

El contracte de Messi amb el Barça finalitza el pròxim any 2021

Leo Messi no està passant pel seu millor moment al Barça. La marxa d'Ernesto Valverde va desencadenar una disputa entre l'estrella argentina i Eric Abidal i, des de llavors, el seu futur en el club català penja d'un fil.

Almenys així ho descriuen algunes fonts esportives de diaris com The Sun, el qual, assegura que el Manchester City estaria plantejant-li una bona oferta a Messi per captar-lo per a la pròxima temporada. Cal recordar que el contracte de Messi amb el Barça finalitza el pròxim any 2021, això no obstant, molts no saben que el document té una clàusula que permetria a l'argentí marxar aquest mateix estiu de forma gratuïta.

L'esperat retrobament amb Pep Guardiola

Així doncs, sembla que el Manchester té les portes més obertes que mai per a rebre al geni de la pilota que, de confirmar la seva marxa del Barça, tornaria a treballar amb en Pep Guardiola. Precisament aquesta seria una bona notícia per a Messi, ja que ambdós van mantenir una bona relació durant els anys que Guardiola va estar al capdavant de l'equip de Barcelona.

Malgrat tot, fins al moment tot són especulacions i Messi segueix jugant al Barça i no s'ha pronunciat sobre el seu futur que, després de molts anys, podria ser que comencés a escriure'l lluny de l'afició culer. A banda de The Sun, han estat altres mitjans de comunicació esportius els quals ja s'han fet ressò de les suposades intencions de l'argentí d'abandonar l'equip i, paral·lelament, iniciar una nova vida i etapa professional al Manchester City. Ara només cal esperar el pas del temps i veure com evolucionen unes reunions i negociacions que, sense cap mena de dubte, podrien canviar la història del Barça per sempre.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari