Messi ja hauria pres una decisió i l'anunciarà en les pròximes hores

El pare i representant del '10', Jorge Messi, ha passat aquest matí a casa de l'astre

Leo Messi celebrant un gol durant un partit
El Barça vol prendre a Guardiola el 'crack' que substituirà Messi | FC Barcelona

L'esperat anunci de Messi sobre el seu futur podria ser imminent. I, ves per on, ara són molts els indicis que indiquen que el '10' podria quedar-se finalment a Barcelona, esgotant així el seu contracte amb el F.C.Barcelona. Aquest matí, el pare i representant de l'argentí, Jorge Messi, ha estat a casa de l'astre i, segons 'Jugones', ja haurien pres una decisió. Ara, per tant, només queda esperar entre «avui o demà» perquè Messi acabi aclarint què fa amb el seu futur. 

Ahir mateix, el pare del jugador va aterrar a la ciutat comtal i aquest matí ja assegurava que valoraven que Messi jugués un altre any a Can Barça. El guió del 'Cas Messi' podria efectuar així un gir radical, ja que fins ara la postura de l'entorn del futbolista era inamovible i ja s'havia començat a parlar fins i tot amb el Manchester City.

Jorge Messi assegura que la reunió amb Bartomeu va anar «molt bé»

El possible gir en els esdeveniments va iniciar-se en la reunió celebrada aquest dimecres al Camp Nou entre la família Messi, representada pel pare, el germà i l'advocat de l'argentí, i el FC Barcelona, amb Josep Maria Bartomeu com a màxim representant. Jorge Messi, en declaracions posteriors, va assegurar que la trobada havia anat «molt bé», tot i que les posicions de les dues parts es van mantenir allunyades: els Messi insistint a marxar enguany i el Barça amb l'exigència dels 700 milions d'euros de la clàusula de rescissió.

En aquest sentit, segons ha informat Cuatro, el Barça va oferir una renovació de contracte de dues temporades més. La resposta de l'advocat de Messi, Jorge Pecourt, va ser contundent: «Com ha de voler renovar per dos anys si vol marxar ja?». Tot i aquest estirabot, la reunió va acabar de manera cordial entre ambdues parts.


Comentaris

envia el comentari