YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Leo Messi, en el punt de mira: Revelen el contracte milionari que té amb el Barça

El jugador hauria cobrat una xifra total de 555.237.619 euros bruts des del novembre del 2017

Imatge de Leo Messi durant l'entrega del premi Creu de Sant Jordi
Leo Messi hauria cobrat una xifra total de 555.237.619 euros bruts des del novembre del 2017 | Instagram (@leomessi)

Ha sortit a la llum el contracte del jugador del FC Barcelona al detall, l'últim que va signar el novembre del 2017 i que està vigent fins al 30 de juny d'aquest any, en què es mostra que el jugador hauria cobrat una xifra total de 555.237.619 euros bruts des de llavors. 

El contracte ascendeix a 555 milions d'euros bruts

En una primícia del diari 'El Mundo', en portada aquest diumenge, es revelen els detalls del contracte de l'argentí, que ascendeix a una mica més de 555 milions d'euros bruts, que hauria cobrat en quatre temporades.

«La xifra total és la suma de salari fix, drets d'imatge, un seguit de primes multimilionàries inèdites fins avui, dietes i diverses variables que depenen de diversos objectius», desvetlla la informació.

Leo cobraria 138 milions d'euros bruts per temporada

Un últim «contracte faraònic» que va signar durant el mandat de Josep Maria Bartomeu, amb un balanç de comptes força preocupant, segons una memòria econòmica que va facilitar fa uns dies la Comissió Gestora que governa el club fins a les eleccions presidencials del 7 de març.

Per temporada, Leo Messi cobraria uns 138 milions d'euros bruts entre el salari fix i les variables. A més, l'acord incloïa dues primes —115.225.000 euros de prima de renovació i 77.929.955 euros de prima de fidelitat—.

A nivell de xifres netes, després dels impostos, la informació apunta que Leo Messi hauria guanyat 297 milions d'euros de «còmput net» amb aquest últim contracte, una mica més de la meitat de les xifres en brut. 

Les xarxes socials, dividides per la polèmica

Com no podia ser d'altra manera, la notícia ha causat un autèntic rebombori a xarxes socials, i la paraula 'Messi' s'ha convertit en tendència a Twitter. En aquest sentit, trobem opinions de tota classe: des d'aquells que argumenten que és inacceptable que un jugador percebi una xifra tan astronòmica, fins als qui justifiquen els 555 milions d'euros amb tots els títols que ha guanyat el Barça durant els anys que Messi ha format part del primer equip. 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari