Qui són els mestres ascendits i què ens volen dir?

Et revelem els principals noms d'aquests éssers de llum

Maestros ascendidos: los mensajes de estos seres de luz
Descobreix els missatges dels mestres ascendits | HOROSCOPOMAGICO.COM

Els mestres ascendits ens han provat d'ajudar al llarg de diversos segles, per tal de mostrar-nos qui som i de fer-nos de guies. Tal com ha explicat 'Horóscopo Mágico', es tracta d'uns éssers espirituals, de llum, que han aconseguit arribar a la il·luminació i que en un temps passat van residir a la Terra, un indret on van viure amb esforç i devoció.

Què són exactament els mestres ascendits? 

Es tracta d'uns guaridors i guies espirituals molt potents. Tot i que una gran part de la seva existència l'han dut a terme a la Terra, al final han pogut ascendir perquè han viscut i copsat la naturalesa divina. Actualment, existeixen amb plans evolutius altament elevats, i estan centrats a ajudar-nos al llarg del nostre procés d'ascensió.

Aquests éssers de llum ens encoratgen a desenvolupar, dins del nostre cor, la flama de l'amor, i a ser conscients de qui som i de quina manera podem trobar un poder propi, una saviesa interior. 

A banda d'això, aquests éssers coneixen la manera de transmetre'ns el valor que cal per materialitzar els canvis requerits per tal de tirar endavant en aquesta reunió personal, i per poder copsar del tot el sentit més profund de l'existència.

  Maestros ascendidos: los mensajes de estos seres de luz
  Descobreix qui són els mestres ascendits i què ens volen dir | HOROSCOPOMAGICO.COM
   

  De quina manera ens podem comunicar amb ells?

  Connectar amb aquests éssers ens ajuda a seguir avançant en la nostra evolució, perquè ens fan arribar un missatge farcit de compassió, d'estima i d'ànims. Igualment, ens ajuden a vibrar de manera simultània a ells. 

  Aquests mestres ens permeten materialitzar una neteja interior molt potent, una purificació absoluta dels records i emocions que més ens molesten. 

  Per dur a terme la comunicació amb ells, es pot fer per mitjà d'una respiració profunda i suau, que projecti el nostre temple sagrat interior i faci que obrim el nostre ésser per poder vincular la dimensió del cel amb la de la Terra.

  Què ens volen dir?

  Tot el Poder és seu, perquè encarnen la Perfecció Divina. Cal remarcar que els Grans Mestres Ascendits, que són uns Éssers de Llum, Amor i Perfecció, i que han promogut l'Expansió de la Llum a tota la humanitat des que existeix, no són imaginaris.

  Es tracta d'uns éssers existents, tangibles i visibles, reencarnats, que viuen, que estan plens de glòria i que estan moguts per una saviesa, un amor i un poder tan grans que la ment dels humans és incapaç de concebre-ho.

  Tot seguit, esmentarem alguns dels Mestres Ascendits més importants i parlarem del seu missatge.

  Mestre Ascendit Saint Germain

  Tot i que la seva ascensió es va produir l'any 1684, durant el segle XIX va tornar al continent europeu sota el físic de Saint Germain amb l'objectiu d'ensenyar democràcia i d'evitar la revolució. Aquest mestre ascendit va ser Samuel el profeta, el pare de Jesús —Josep—, Merlí l'encantador, Francis Bacon, Cristòfol Colom i, fins i tot, se l'ha reconegut com a autor veritable de les obres de William Shakespeare. 

  Igualment, aquest ésser de llum s'encarrega de la transmutació de l'Era d'Aquari durant els propers dos mil·lennis.

  Mestre Ascendit Adama

  Aquest ésser de llum és sacerdot de la ciutat de Telos i, a més, exerceix com a líder espiritual intraterrestre del municipi. Igualment, és el diplomàtic i ambaixador dins dels contactes amb els Éssers de la Llum del Cosmos. La feina d'Adama està centrada en l'Ascensió tant del nostre planeta com del conjunt de la humanitat.

  Mestre Ascendit Ashtar Sheran

  Es tracta de l'ambaixador de la pau intergalàctica, a banda de constituir un dels líders de l'Ascensió a nivell planetari de la Terra i la Via Làctia. La seva feina s'emmarca directament sota el lideratge de Maitraya, que és el Crist planetari, i es dirigeix a la salvació de la Terra i a fer que els Mestres Ascendits siguin coneguts per tot el planeta. Igualment contribueix a fer que, fins al moment de l'Ascensió, les persones puguin desenvolupar el seu potencial.

  Divina Sofia o Mestra Ascendida Rhada 

  La van personificar Isis i la Verge Maria, i és el principi femení de Déu, la Mare de totes i cadascuna de les mares. Dins del grup dels Éssers de Llum i Mestres Ascendits, es tracta de la saviesa més pura, de la Dimensió Còsmica Universal. Té encomanada la feina de fer una defensa de les dones que pateixen opressió, dels nens i de les persones més necessitades.

  Mestre Ascendit Morya

  Dins del grup dels Mestres Ascendits, es tracta de l'inspirador del planeta. És el líder de la Gran Germandat Blanca, i amb aquest nom va ascendir l'any 1898. Era el rei Artur, Abraham, el poeta Thomas Moore, el rei mag Melcior, Akbar l'emperador dels mogols i, durant els anys 1830, El Morya Khan. Fa una ferma defensa de la fe, contribueix a la reunió de les creences i ofereix ajuda als líders.

  Maestros ascendidos: los mensajes de estos seres de luz
  El poder dels mestres ascendits és immens | HOROSCOPOMAGICO.COM
   

  Mestre Ascendit Sananda

  A banda de dur les legions de la curació, va ajudar Jesucrist en la tasca de transformar el món, i contribueix a fer que puguem materialitzar les nostres missions. Igualment, ensenya l'ascensió i proporciona ajuda als treballadors de la Llum. Ens envia les seves energies per tal que elevem la nostra consciència.

  Mestre Ascendit Hilarió

  Primer de tot va ser Joan Baptista. Més endavant, va ser Sant Hilarió, en un moment en què va fer de guaridor i d'ermità. S'encarrega de dirigir els temples científics i transmet el do curatiu, l'espiritualitat i el poder que té el tercer ull.

  Mestre Khout Houmi

  També conegut amb la denominació de Gran Iniciador, juntament amb Jesús és el mestre del món.

  Mestre Ascendit Lanto

  S'encarrega de la supervisió dels sistemes educatius. A banda, cal remarcar que va fer múltiples encarnacions i que va exercir d'emperador de la Xina. Proporciona la seva ajuda a professors i a alumnes.

  Mestre Ascendit Lao Tse

  Contemporani dels savis de Confuci, sobresurt entre la resta d'éssers de llum per ser un mestre astrònom i alquimista. Se'l coneix també per haver creat el taoisme, i simbolitza el Raig de Sanitat que Emergeix de la Misericòrdia, a banda de la Compassió de la Font Divina. 

  Mestre Ascendit Maha Chohan

  Encarnat com a Homer a Grècia, es tracta d'un mestre amb un amor molt fort. Juntament amb el Mestre Ascendit Saint Germain, treballa perquè la humanitat es transformi cap a la cinquena dimensió.

  Mestre Ascendit Lord Maitreya

  Es tracta d'un Ésser Diví Espiritual il·luminat, d'un Mestre de l'Ascensió, que té un abast vibratori energètic molt important. Igualment, és l'Instructor Mundial per a l'Era d'Aquari, que exerceix de Mestre de tots els Mestres i lidera la Jerarquia Espiritual del nostre món.

  Mestra Senyora Portia

  Aquesta deessa de la misericòrdia i la justícia va residir a Mart. Com a gran mestra del karma, ajuda a acabar amb els judicis i les enrabiades, a més de pacificar l'essència de les persones.

  Mestre Ascendit Melquisedec

  És Governador Planetari, Rei de la Pau i també Gran Sacerdot de l'Altíssim. Hem pogut saber que va ser ell qui va transmetre-li a Abraham el ritual del pa i el vi.

  Mestra Lady Nada

  Aquesta advocada de la justícia divina fa d'unió entre les ànimes bessones i les famílies. Va exercir de sacerdotessa a Atlantis, dins del Temple de l'Amor. Igualment, confereix el do de les llengües humanes, així com el poder de la paraula divina. 

  Mestre Ascendit Paolo el Veronès

  Mestre de l'arquitectura i també de la bellesa, representa tot un artista diví que coneixia molt profundament la geometria sagrada, la cultura i les lleis del cosmos. Va ser el cèlebre pintor Paolo el Veronès, o Paolo el Venecià.

  Mestre Ascendit Sanat Kumara

  Aquest ésser de llum és l'Únic Iniciador, l'Ancià dels Dies, el Senyor de la Terra i, en definitiva, el Senyor del Món.

  Mestre Ascendit Serapis Bey

  Jerarca de Luxor i tot un arquitecte de les ordres sagrades, es tracta d'una divinitat que, de manera originària, era un déu egipci que transmetia un missatge de pau, de prosperitat i de diplomàcia.

  Mestre Ascendit Shri Babaji

  Va néixer l'any 203 de la nostra era a l'Índia, i quan tenia 12 anys va assolir la il·luminació. Amb només 16 anys, ja havia aconseguit la immortalitat física. Contribueix a l'espiritualitat de la humanitat i ensenya la senzillesa de les persones, la llibertat individual i la pràctica del ioga.

  Mestra Venus Kumara

  Aquest ésser de llum superior du a terme la seva feina juntament amb comandants de l'espai de l'estil d'Ashtar, i manté un compromís per preservar els intercanvis d'energia, així com les comunicacions entre la Terra i Venus. Contribueix a fer que les ànimes puguin travessar les dimensions.

  També et pot interessar...

  • Les canalitzacions espirituals i l'energia dels éssers de llum
  • Què són l'amor kàrmic, les flames i les ànimes bessones?
  • Descobreix què és el node sud dins de l'astrologia

  Comentaris
  Levita de Dios
  Ni los hechiceros,ni brujos,ni adivinos, ni ninguno que práctica tales cosas entrará al reino de Dios .

  envia el comentari