Oriol Servià treu el llaç groc del seu casc per les 500 Milles d’Indianapolis

El pilot català ha estat criticat i amenaçat pel disseny independentista del seu casc

El pilot català Oriol Servià ha retirat el llaç groc del seu casc per les 500 Milles d'Indianapolis
El pilot català Oriol Servià ha retirat el llaç groc del seu casc per les 500 Milles d'Indianapolis | CatalunyaDiari.cat

La 103a edició de les 500 Milles d’Indianapolis es disputarà el pròxim diumenge, 26 de maig, i Fernando Alonso no hi participarà. Qui sí que correrà la famosa cursa estatunidenca és Oriol Servià i ho farà per onzena vegada. Tanmateix, el català ha estat focus d’una gran polèmica pel disseny independentista del seu casc, pel qual ha rebut moltes crítiques i, fins i tot, amenaces.

Oriol Servià retira el llaç groc del seu casc

Oriol Servià s’ha vist obligat a fer un canvi en el disseny del seu casc. El 2018, el pilot català va córrer la cursa lluint un casc amb un disseny independentista i portant un llaç groc a la part inferior i posterior d’aquest. Ara, però, ha decidit retirar aquest detall perquè va ser víctima de moltes crítiques, insults i amenaces, tot i que creu que la seva opinió no hauria d'interferir i tothom és lliure de pensar el que vulgui. 

Polèmic disseny del casc del pilot català Oriol Servià
El polèmic disseny del casc Oriol Servià va provocar una allau de crítiques i amenaces contra el pilot català | Oriol Servià

Segons el mateix Oriol va explicar a través de les seves xarxes socials, el símbol independentista va provocar tot un seguit de «missatges amb un odi assassí», i que alguns d’ells van demostrar la «desproporció» de tot plegat. En aquest sentit, dimarts ha compartit en el seu compte de Twitter imatges del seu casc on es pot comprovar que aquest any participarà a les 500 Milles d’Indianapolis sense lluir el llaç groc.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari