Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
dona amb una planxa per a la roba a la mà

Una mestressa de casa comparteix el seu truc perquè la planxa quedi com a nova

A La Caprichosa no hi ha cap truc que se li escapi, aquesta vegada ens ensenya com planxar la roba sense brutícia

La Caprichosa, coneguda així al seu perfil d'Instagram, torna amb un dels seus trucs de neteja que ens deixarà amb la boca oberta. En aquesta ocasió, ens revela el seu secret per deixar la planxa de la roba lluent per dins i per fora. Fixa't!

El primer que cal tenir en compte és que la planxa ha d'estar desendollada, però encara calenta. La Caprichosa ens guia pas a pas en el procés infal·lible. Per començar, barregem vinagre de neteja i bicarbonat en un bol.

A continuació, amb una broqueta, apliquem aquesta barreja a tota la sola de la planxa, assegurant-te de cobrir totes les àrees. Després d'aquest pas, aclarim amb aigua abundant per eliminar qualsevol residu.

Neteja-la per dins i per fora

Però això no ho és tot. Ara ens porta al dipòsit d'aigua de la planxa. Aquí és on la màgia realment passa i La Caprichosa recomana omplir el dipòsit amb una barreja d'aigua i vinagre de neteja.

Un cop arribats a aquest punt, activem els cops forts de vapor. Aquesta combinació no només ajuda a desinfectar, sinó que també contribueix a eliminar l'acumulació de residus i calç.

El truc següent és utilitzar un tiràs fi per passar sobre la superfície de la planxa. El que passa a continuació és sorprenent. Veuràs com el tiràs captura tota la brutícia que ha sortit tant de dins com de fora de la planxa.

Després de seguir aquests senzills passos, el resultat és una planxa impecable, llesta per enfrontar-se a qualsevol arruga que se li presenti. La Caprichosa ens demostra, una vegada més, que amb un toc d'enginy i els ingredients adequats, podem deixar els nostres electrodomèstics com a nous.