Camp Nou

El Reial Madrid, molest per les mesures de seguretat del Clàssic

Els de Zidane creuen que els tracten com a delinqüents

Segons avança el diari 'ABC', els Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional i el Reial Madrid ja han començat a elaborar el dispositiu i les mesures de seguretat  que rebrà l'equip en el seu desplaçament a Barcelona per jugar el Clàssic.

El projecte es troba en un estat avançat i es continuarà preparant en els pròxims dies, tot i que  no serà fins al dia abans al partit quan quedarà totalment tancat. Aquest cobreix el moviment que farà l'equip blanc des que aterri a Barcelona, així com el trajecte des de l'aeroport fins a l'hotel, l'estança a la capital catalana i el trasllat a l'Estadi.  Cinc mil membres dels cossos policials s'encarregaran d'evitar els incidents en un dispositiu que durarà les 11 hores que l'equip madrileny estarà a Barcelona.

Els de Zidane volaran des de Barajas a les onze i mitja del matí i arribaran a l'aeroport del Prat al migdia. Un autobús recollirà l'equip i el portarà fins a l'Hotel Sofia on dinarà a la una de la tarda. A un quart de sis sortiran de l'hotel per dirigir-se fins al Camp Nou, que es troba a només un quilòmetre de distància. Un cop acabat el partit i la roda de premsa, els blancs agafaran a les onze i mitja de la nit un autobús que els deixarà directament a la pista d'enlairament.

Els molesta anar d'incògnit com si fossin delinqüents

Segons el mitjà citat, una de les mesures que s'ha pensat implantar és que l'equip no viatgi amb el seu autobús identificatiu. A més, es té previst que durant els trasllats surtin dos autobusos anònims per tal d'evitar que s'identifiquin realment en quin viatja la plantilla. Aquest control no ha agradat gens al club, a qui molesta anar d'incògnit com si es tractessin de delinqüents.

També et va interessar...