YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Metges d'un hospital català organitzen festes il·legals i es contagien de la Covid

Com a conseqüència, un gran nombre de professionals van haver d'estar en quarantena

Un dels boxs de l'UCI de l'hospital Santa Caterina de Salt amb un pacient ingressat per coronavirus
Com a conseqüència, un gran nombre de professionals van haver d'estar en quarantena | ACN

En aquest país hi ha molta gent irresponsable, i aquest últim any de pandèmia s'ha demostrat. L'últim gran escàndol, però, ve d'un sector que mai hauríem imaginat: el sanitari. 

Tal com publica el mitjà digital 'El Caso', un grup de quinze metges residents a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida s'haurien contagiat després d'haver assistit a diverses festes il·legals que ells mateixos haurien organitzat.

Segons sembla, aquests fets haurien tingut lloc el passat mes de novembre, però s'han filtrat aquest mateix dissabte, gairebé dos mesos després. Els quinze metges que haurien resultat positius eren estudiants del MIR, i els quals feia poques setmanes que havien entrat a l'hospital a realitzar la seva estada, tal com ha confirmat el mateix Arnau de Vilanova al diari 'La Mañana'. 

Tal com anunciava aquest matí el mitjà digital esmentat anteriorment, i malgrat conèixer de primera mà les conseqüències del virus que ha afectat a tot el planeta, van decidir celebrar i assistir a festes privades organitzades per ells mateixos. 

Gran part de l'equip mèdic va haver d'aïllar-se per la irresponsabilitat d'aquest grup de companys

Quan van rebre la notícia que els quinze participants eren positius en Covid, van haver de confinar-se, tal com marca el protocol i per evitar contagiar a ningú més. 

Tot i això, les conseqüències van ser nefastes per a l'organització de l'Hospital. Al tractar-se de quinze positius entre l'equip de metges i infermers de l'Arnau de Vilanova, van ser molts altres els professionals sanitaris que van haver de confinar-se i passar la quarantena a causa d'aquesta irresponsabilitat. Tot just en plena segona onada de la Covid. 

Des de l'hospital Arnau de Vilanova ja van mostrar el seu rebuig cap a aquesta actitud irresponsable per alguns dels interns, els quals segons el mitjà citat anteriorment podrien haver fet front a alguna mena de sanció per no haver seguit les mesures de prevenció del coronavirus.


Comentaris

envia el comentari