URGENT

🚔 Fortes càrregues dels Mossos en una manifestació que ha acabat en aldarulls a Terrassa

La reputada vident Mhoni Vidente posa data final a la pandèmia però té males notícies

L'astròloga cubana és reconeguda per les seves prediccions encertades

L'astròloga cubana Mhoni Vidente el 31 de desembre de 2020
L'astròloga cubana Mhoni Vidente ha compartit les seves prediccions per l'any 2021 | Twitter @mhonividente

2021 ha començat uns dies i són molts els que busquen respostes a les preguntes que es fan de cara al nou any que, amb total seguretat, continuarà marcat en primer lloc per la pandèmia de la Covid. A vegades, les persones busquen les prediccions en els experts però també a través dels tarots.

Són nombrosos els astròlegs que fan prediccions cada any, no obstant això, a Mèxic hi ha una vident que ha cridat a atenció pels encerts que ha tingut en les seves prediccions en els últims temps: Mhoni Vidente.

La vident cubana ha pujat un vídeo en el seu canal de YouTube, on enumera els seus vaticinis en el món per a 2021, que, segons la dona, serà l'època dels il·luminats, de la maduresa mental i de la revolució espiritual.

Mhoni va assenyalar que perdran la vida entre quatre i cinc milions de persones a tot el món per culpa de la pandèmia de la Covid-19, però que aquesta finalitzarà entre els mesos de maig i juliol gràcies a dues vacunes i un medicament que compliran la seva comesa. Com a dada negativa, Mhoni Vident ha assenyalat que una nova pandèmia arribarà a les nostres vides en «deu o onze anys».

Les prediccions de Mhoni sobre les condicions climàtiques

Per a la vident cubana, en els aspectes climàtics s'imposarà la carta del sol, la qual cosa provocarà que en el món hi haurà moltes sequeres, escasses pluges i tornados, per la qual cosa va demanar a la gent tenir al cap el que ocorrerà amb el canvi climàtic. Mhoni també va apuntar que l'ésser humà sofrirà terratrèmols, ciclons, huracans i tsunamis, així com objectes que cauran des del cel.

«El sol començarà a dominar més que mai en tot l'any, hi haurà tempestes solars en diversos països (...) els pols, pol nord i pol sud, es començaran a descongelar. La quantitat d'energia solar que arribarà a la terra serà molt forta, així que haurem de ser cautelosos amb l'aigua, perquè gairebé no hi haurà pluges a tot el món (...) el pitjor s'aveïna a l'estiu a tot el món un sol gairebé 50 graus o 60 graus, cremant a la gent caminant», va advertir l'astròloga cubana.

Religions, guerres i altres prediccions

L'astròloga afirma que al Vaticà hi haurà un nou Papa, d'origen italià, mexicà o asiàtic. A més, vaticina una guerra provocada pels seguidors islamistes, duent a terme diversos atemptats en poblacions franceses, espanyoles, italianes i turques.

«Serà completament una altra vegada la primavera àrab, es donaran moviments molt forts en tot Àsia i part d'Àfrica. La gent de l'Islam, la religió, començarà a voler governar en el món sencer, començar a governar completament Europa, França, Espanya, Alemanya i Itàlia. Atemptats en tots costats i a tot arreu contra jueus, contra catòlics, contra gent completament santa», va pronosticar.
 

Mhoni Vident no deixa a un costat que hi haurà traïcions en empreses de gas, petroli i energia elèctrica, podent desembocar en una guerra econòmica, perquè es voldrà acabar amb aquells que exerceixen el poder actualment en aquests àmbits.

Tot el que va encertar Mhoni Vident en 2020

En un vídeo publicat per als seus seguidors d'Instagram, Mhoni Vident va cridar la gent a mantenir la calma, ja que en 2021 hi haurà avanços en la ciència i la salut, segons l'astròloga cubana. Cal destacar que Mhoni Vident va predir diversos successos del 2020, com la pandèmia de coronavirus, la mort de Diego Armando Maradona, el triomf de Joe Biden i els terratrèmols de Cuba i Mèxic.


Comentaris

envia el comentari