Pastís de formatge

Per llepar-se els dits: aquesta és la millor pastisseria de Catalunya

Els Gremis de Barcelona i Girona han entregat el premi

Diuen que no hi ha millor manera de conèixer un territori que tastant la seva gastronomia. Dolç o salat? Difícil elecció, però en aquest cas ens decantem pels dolços, més concretament els pastissos artesanals.

És cert que tota la gastronomia relacionada amb els dolços és de les més complicades que hi ha, ja que la seva execució ha de ser exacta i molt precisa. No hi pot haver ni un gram de més, ni un de menys de qualsevol dels seus ingredients.

A casa nostra tenim grans pastissers i, el millor de tot, és que les seves creacions estan a l'abast de tothom. Una delícia perquè de tant en tant, puguem pecar una miqueta.

Així, els premis que atorguen els Gremis de Barcelona i Girona, han guardonat diverses pastisseries catalanes, en diferents categories, per la seva gran tasca dia rere dia. Va ser aquest 12 de juny quan, amb motiu de la Gala de la Pastisseria 2022, es van entregar els premis.

La millor pastisseria de Catalunya

En aquest sentit, sabem quina és la millor pastisseria de Catalunya i no ho diem nosaltres, sinó el Gremi de Pastissers de Barcelona. D'aquesta manera, la pastisseria 'Hofmann', situada en ple centre de la ciutat comtal, és considerada la millor de Catalunya.

Aquest establiment va néixer l'any 2008 fruit de la passió que Mey Hofman sentia pel món de la rebosteria. El local està localitzat a l'emblemàtic barri del Born de Barcelona i ofereix una gran varietat de dolços, tots boníssims.

▶️ Un petit poble de Catalunya, escollit un dels més bonics de tot Espanya

Més premis

A més del premi a la millor pastisseria de Catalunya, el Gremi ha entregat més premis. Aquests són alguns d'ells:

  1. Premi a la Innovació: 'Targarona', d'Igualada, l'Anoia.
  2. Premi a la pastisseria més antiga: 'La Confiança', Gelida, Alt Penedès.
  3. Premi Emprenedoria: 'Sauleda', a Sant Cebrià de Vallalta, Maresme.
  4. Premi Trajectòria Professional: Eric Ortuño, fundador del Atelier Barcelona.

Així, el Gremi es va fundar el gener de l'any 1901, el qual té com a objectiu la representació, la defensa i el foment dels interessos generals professionals comuns. I aquesta gala és la festa anual del sector que es va començar a celebrar l'any 1928.