Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La millor pizza de l'estat es fa a Barcelona

La millor pizza de tot Espanya es fa en un restaurant català

La pizzeria Can Pizza de Barcelona, la millor de l'Estat segons Madrid Fusión

La pizzeria barcelonina Can Pizza és la millor de l'Estat segons el concurs de pizzes de l'Estat Espanyol, organitzat per Madrid Fusión

Segons ha informat Nació, la final s'ha celebrat aquest dilluns al vespre a Madrid, on l'establiment s'ha enfrontat a quatre pizzeries més, de les quals ha quedat la guanyadora en la categoria 'Estil lliure'.

L'establiment, no només ha estat reconegut amb aquest premi, sinó que a més, ha estat guardonat amb el Premi a la Millor Pizza Margarita.

Una composició en perfecte equilibri

La proposta que ha convertit Can Pizza en la millor pizzeria de l'Estat ha estat 'Pulp Edition'. Una pizza feta de pop, mozzarella de búfala, oliva Kalamata i sobrassada. 

Una barreja d'elements que han creat «una composició en perfecte equilibri», segons ha valorat el jurat del concurs. El president del jurat, Dan Richer, ha destacat com estava cuinat el pop. «El pop estava increïblement bé. És una combinació molt original», ha indicat.

Ingredients dels diferents punts de la península

Els cuiners de la pizza guanyadora són Marco Trompia i Massimo Comune, els quals han explicat que una de les claus del producte és que cada ingredient prové d'un punt diferent de la Península, un fet que l'enriqueix. 

A partir d'aquest dimarts al vespre els clients podran gaudir del premi: podran provar la recepta guanyadora a tots els restaurants de la ciutat. Aquesta, però, no és l'única pizza reconeguda amb el premi 'Estil lliure'. El 2021, l'establiment va guanyar el concurs amb la pizza 'Jerry Tomato'.

'Jerry Tomato' era el resultat de la combinació de tres textures de tomàquets diferents (deshidratat, confitat i macerat), tomàquet groc, ceba tendra i herbes fresques.